Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Když se s ní po 15 letech rozejde přítel kvůli tomu, že ztloustla, najde si nejlepšího osobního trenéra, dostane se do formy a obrátí si život naruby. (Netflix)

Recenze (21)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nakonec 4*. Váhala jsem, jestli 3 nebo 4, ale byl to po dlouhé době asijský seriál, který jsem odkoukala úplně celý, takže si tu hvězdičku navíc zaslouží. Co mě na jiných korejských seriálech štve, tady nebylo - žádný milostný trojúhelník/čtyřúhelník, kdy se hlavní hrdinové rozejdou, začnou chodit s někým jiným, zas dají dohromady a tak pořád do kolečka dokola, než se v posledním díle vezmou. Hlavní dvojka byla super, skvělá volba. Hodně se mi líbil i Henry, který si tam střihnul tak trošku sám sebe, jeho americký styl mě dost bavil. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já asi nejsem vůbec náročný divák. Mně se to prostě líbilo hodně. Nejkrásnější Shin Min-ah a skvělý So Ji-sub spolu dle očekávání vytvořili naprosto božsky roztomilý pár, mezi kterým to jiskřilo. V posledních dílech jsem se mohla smíchy potrhat a málem jsem se nad nimi roztekla. Asi to bude tím, že mám oba herce, kteří ztvárnili hlavní pár opravdu moc ráda, takže mi nevadilo, že se ke konci už skoro nic moc nedělo. Prostě jsem si užívala, jak spolu ti dva blbnou, strachují se o sebe a dobírají si jeden druhého. K tomu mě bavila dvojka Henry a Šampion. Flashbacky jsou utrpení u seriálů, které se mi nelíbí. Tady jich sice bylo hodně, ale mě ani v tomhle množství nenudily. Pochvalu si zaslouží i maskéři, kteří zvládli Shin Mině přidat slušných pár kilo navíc a nepůsobilo to úplně nepřirozeně. I když to občas z některých úhlů stoprocentní nebylo. Jedinou větší vadou pro mě nakonec byla Yu In-young v roli věčně ubulené křenky. 4,5* ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Vtipné, krásné, chemie mezi hlavní dvojicí by se dala krájet. Parádně obsazené, postavy jsou fajn napsané - chovají se jako lidi, skvěle zahrané - moje nejnovější JK láska, které mě jen tak neopustí. Má naprosto parádní rozjezd, do tří čtvrtin je to vážně pecka, vyhýbá se to věškerým patosům JK romantických komedií... Jenže se stalo to, že v posledních cca 6 dílech se už nic moc zápletkově neděje, člověk už jen vyhlíží ten šťastný konec, o kterém divák ani nepochybuje, že by mu nebyl naservírován. Ale i tak zůstávám u kladného hodnocení, protože je to vážně hrozně milé a (i přes nedostatek drama) záživné pokoukání. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

K tejto dráme ma pritiahol So Ji Sub a jeho hypnotizujúci hlas. Bolo mi jasné, že ide o klasický model kórejskej romance "push-pull" alebo: on a ona sa na začiatku neznášajú, neskôr ona chce jeho on ju nie, potom ju chce on a ona jeho odmieta. Keď sa už obaja do seba zamilujú stane sa niečo čo ich na dlhú dobu od seba oddelí, znova sa stretnú a skončí sa to happy endom. Prečo nie? John Kim s vyšportovanou postavou, ktorého presvedčenie, že byť zdravý je sexi možno ani sám netuší, prečo ho odrazu priťahuje vyše sto kíl Kang Joo Eun, keď je svet plný mladých žien s dokonalými krivkami. A to je predpokladom dobrej a ľahkej zábavy. U mňa tento model na sto percent zafungoval a poskytol príjemný relax. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Takhle povedený začátek jsem opravdu nečekal - dobrá půlka seriálu, když „pan trenér“ dává vykrmené právničce patřičně zabrat, je opravdu hodně zábavná a zdaleka ne pouze z důvodu samotného cvičení, hlavní dvojka předvádí opravdu výborné výkony – o kvalitách Shin Min-a asi netřeba mluvit (kdo ji viděl jako Gumiho, nepochybuje), ale i So Ji-seub v roli pana trenéra nijak neselhává, spíše více než zdatně sekunduje hlavní ženské roli a veškeré to jejich vzájemné popichování nemá chybu. Za zmínku ale stojí i některé vedlejší role - „cukroušek“ je úžasnej a ani ta bláznivá zamilovaná modelka se tu neztratí, šéf Min má taky něco do sebe :-) Jenže jak tvrdá dřina na svém těle začne končit, děj se překlopí do vážnějších věcí a tady už jde kvalita dolů, u závěrečných dílů jsem se nemohl zbavit dojmu, že režisér zkrátka neví, jak ty hodiny vyplnit nějakým obsahem. Pozice ředitele by ještě byla OK, ale třebas ta nehoda působí jako zápletka pro děj ukrutně slabě a nevěrohodně. Celkově vzato ale jde o povedený kousek, zejména díky bezvadné hlavní dvojičce, na Venuši z Daegu jsem mohl samozřejmě oči nechat – tedy v té nenafouknuté verzi, ačkoli Shin Min-a je roztomilá i jako obrýlená baculka :-) 75% ()

Reklama

Reklama