Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Když se s ní po 15 letech rozejde přítel kvůli tomu, že ztloustla, najde si nejlepšího osobního trenéra, dostane se do formy a obrátí si život naruby. (Netflix)

Recenze (21)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nakonec 4*. Váhala jsem, jestli 3 nebo 4, ale byl to po dlouhé době asijský seriál, který jsem odkoukala úplně celý, takže si tu hvězdičku navíc zaslouží. Co mě na jiných korejských seriálech štve, tady nebylo - žádný milostný trojúhelník/čtyřúhelník, kdy se hlavní hrdinové rozejdou, začnou chodit s někým jiným, zas dají dohromady a tak pořád do kolečka dokola, než se v posledním díle vezmou. Hlavní dvojka byla super, skvělá volba. Hodně se mi líbil i Henry, který si tam střihnul tak trošku sám sebe, jeho americký styl mě dost bavil. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já asi nejsem vůbec náročný divák. Mně se to prostě líbilo hodně. Nejkrásnější Shin Min-ah a skvělý So Ji-sub spolu dle očekávání vytvořili naprosto božsky roztomilý pár, mezi kterým to jiskřilo. V posledních dílech jsem se mohla smíchy potrhat a málem jsem se nad nimi roztekla. Asi to bude tím, že mám oba herce, kteří ztvárnili hlavní pár opravdu moc ráda, takže mi nevadilo, že se ke konci už skoro nic moc nedělo. Prostě jsem si užívala, jak spolu ti dva blbnou, strachují se o sebe a dobírají si jeden druhého. K tomu mě bavila dvojka Henry a Šampion. Flashbacky jsou utrpení u seriálů, které se mi nelíbí. Tady jich sice bylo hodně, ale mě ani v tomhle množství nenudily. Pochvalu si zaslouží i maskéři, kteří zvládli Shin Mině přidat slušných pár kilo navíc a nepůsobilo to úplně nepřirozeně. I když to občas z některých úhlů stoprocentní nebylo. Jedinou větší vadou pro mě nakonec byla Yu In-young v roli věčně ubulené křenky. 4,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pěkný, lehce nezáživný, seriál bez zbytečných přetahovaček o hlavní hubnoucí hrdinku. V podstatě seriál má samé klady – není tu žádný milostný trojúhelník, ústřední dvojice i jejich známí se snad chovají i jako lidi, Min-ah Shin je neuvěřitelně roztomilá, Ji-seob So je stoik. Jenomže na roztomilosti a "kjá" scénách nelze vystavit 16dílný seriál. Nebo jde, ale rozhodně z něj nebude veledílo. Seriál nemá sílu pořádně zaujmout. Kdybych v polovině přestala koukat, vůbec by mě netrápilo, co se bude dít dál. Kromě hubnutí se postavy v podstatě nikam neposunuly. Pak přišly ty podivné zvraty jako bouračka, vylížu se z toho sám, protože je přece lepší být na něco takového sám, než mít pořádnou podporu od milovaných. A konec byl na můj vkus moc cheesy. Není to špatné, má to rozhodně dobré obsazení, zajímavé postavy, ale chybí tomu šťáva. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Skvělý začátek, utrápený střed a konec přeplněný flashbacky. Přesný návod na to, jak zabít očekávanou pecku. Ne, že by se mi to nelíbilo, ale nebýt tam Shin Min-a, tak byla Venuše jenom průměrným seriálem. Liška ho přece jenom posunula o něco výš. Druhou skvělou postavou byl Henry. A tím to asi tak končí. So Ji-sub podal svůj standardní výkon a Yu In-young mě vyloženě zklamala. Tedy ne ona, ale její role. Když nemá oči plné slz hlavní hrdinka, tak je holt musí mít ta druhá. Abych ale tvůrcům nekřivdila, občas jsem se zasmála. Lišky scéna v nemocnici byla skvělá a srdcervoucí. Soundtrack tradičně dobrý. Možná si to i ještě někdy dám znovu, ale teď převažuje mírné zklamání. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Vtipné, krásné, chemie mezi hlavní dvojicí by se dala krájet. Parádně obsazené, postavy jsou fajn napsané - chovají se jako lidi, skvěle zahrané - moje nejnovější JK láska, které mě jen tak neopustí. Má naprosto parádní rozjezd, do tří čtvrtin je to vážně pecka, vyhýbá se to věškerým patosům JK romantických komedií... Jenže se stalo to, že v posledních cca 6 dílech se už nic moc zápletkově neděje, člověk už jen vyhlíží ten šťastný konec, o kterém divák ani nepochybuje, že by mu nebyl naservírován. Ale i tak zůstávám u kladného hodnocení, protože je to vážně hrozně milé a (i přes nedostatek drama) záživné pokoukání. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Milión viděných věcí podaných s krásnou hravostí, do nichž občas vstoupí slon s nosorožcem plavající ve 200 m. hloubce oceánu. Říkáte si, co to vymýšlí a mele za blbosti? To samé jsem si říkal já při občasném a nesmyslném zásahu do probíhajícího děje. I tak se však jedná po všech těch předramatizovaných doramat o příjemné podívání. Jako výplň při každodenním vaření fajn věc. Jednat se o 10-ti dílný seriál, tak bych i dost možná hodnotil za plný počet. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Takhle povedený začátek jsem opravdu nečekal - dobrá půlka seriálu, když „pan trenér“ dává vykrmené právničce patřičně zabrat, je opravdu hodně zábavná a zdaleka ne pouze z důvodu samotného cvičení, hlavní dvojka předvádí opravdu výborné výkony – o kvalitách Shin Min-a asi netřeba mluvit (kdo ji viděl jako Gumiho, nepochybuje), ale i So Ji-seub v roli pana trenéra nijak neselhává, spíše více než zdatně sekunduje hlavní ženské roli a veškeré to jejich vzájemné popichování nemá chybu. Za zmínku ale stojí i některé vedlejší role - „cukroušek“ je úžasnej a ani ta bláznivá zamilovaná modelka se tu neztratí, šéf Min má taky něco do sebe :-) Jenže jak tvrdá dřina na svém těle začne končit, děj se překlopí do vážnějších věcí a tady už jde kvalita dolů, u závěrečných dílů jsem se nemohl zbavit dojmu, že režisér zkrátka neví, jak ty hodiny vyplnit nějakým obsahem. Pozice ředitele by ještě byla OK, ale třebas ta nehoda působí jako zápletka pro děj ukrutně slabě a nevěrohodně. Celkově vzato ale jde o povedený kousek, zejména díky bezvadné hlavní dvojičce, na Venuši z Daegu jsem mohl samozřejmě oči nechat – tedy v té nenafouknuté verzi, ačkoli Shin Min-a je roztomilá i jako obrýlená baculka :-) 75% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

2015 KBS Drama Awards ..(December 31, 2015 ).. .. Excellent Actress (mini series) ◾ Award Winner: Shin Min-A ("Oh My Venus”) .. + .. Best Couple Award ◾ Award Winners: So Ji-Sub & Shin Min-A ("Oh My Venus") ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

So Ji Sub, ďalší do mojej zbierky, "toho milujem" o chvíľu im tam bude tesno. No čo už. Že je zápletka klišé, koho to zaujíma, je to nádherné klišé a s Shin Min Ah sú spolu skutočne krásni, okamihy skutočne vtipné, aj veselé aj šialene smutné, tá scéna ako plakala pri nemocničných dverách, ach, potoky sĺz. Záverečný diel by bol síce chcel niečo, že och srdce moje, ale aj takto to stálo za to... ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Na začátku se mi vybavilo She Was Pretty, protože dalo by se říci, že koncept je dost podobný (ze školní krasavice se stala neatraktivní žena). Bylo to pěkné a vtipné. So Ji Sub a Shin Min Ah tvořili krásný pár, ale přiznávám, že mnohem radši jsem měla scény s mužskou trojkou - Kim Young Ho (So JI Sub), Jang Joon Sung (Sung Hoon) a Kim Ji Woong (Henry) :-D :-D :-D ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Sympatický seriál s trhlou, bacuľatou právničkou a jej trénerom. Tradične skvelý mix žánrov, s výbornou romantickou linkou. Jedno mínus za jednoduchší a nudnejší príbeh. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

K tejto dráme ma pritiahol So Ji Sub a jeho hypnotizujúci hlas. Bolo mi jasné, že ide o klasický model kórejskej romance "push-pull" alebo: on a ona sa na začiatku neznášajú, neskôr ona chce jeho on ju nie, potom ju chce on a ona jeho odmieta. Keď sa už obaja do seba zamilujú stane sa niečo čo ich na dlhú dobu od seba oddelí, znova sa stretnú a skončí sa to happy endom. Prečo nie? John Kim s vyšportovanou postavou, ktorého presvedčenie, že byť zdravý je sexi možno ani sám netuší, prečo ho odrazu priťahuje vyše sto kíl Kang Joo Eun, keď je svet plný mladých žien s dokonalými krivkami. A to je predpokladom dobrej a ľahkej zábavy. U mňa tento model na sto percent zafungoval a poskytol príjemný relax. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Pro mně vtipné, zábavné a rozhodně ne nudné. Bavila jsem se u každého dílu, Líbila se mi myšlenka zdravý = sexy. Lišilo se to v mnoha věcech a to mě na tom bavilo nejvíce. V rámci zdravého života si taky bylo co odnést. Chyběla mi trošku korejská jídla, líbilo se mi, že drama pracovních vztahů a sociálních vrstev nepřehnali a zůstali u komedie. Hezká a hlavně originální byla scéna s šálou, kouzelná a romantická. A ta znělka JONGHYUN - Beautiful Lady, zůstala v hlavě. ♥ Kim Tae Woo ft Ben - Darling U ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Proč ty seriály vždycky tak hezky začnou, dostanou vás do děje, představí vám postavy, které chcete, aby se do sebe konečně zamilovali, a když to udělají, tak najednou PUF a scénáristům dojdou dobré nápady, děj se zastaví anebo nějak vykolejí. Ale vy už jste v půlce seriálu, a tak ho chcete dokoukat. Přesně tohle je Oh My Venus. Začátek byl moc fajn oddych s roztomilými scénami. Potom se ale z oddychu stane hrozná nuda a roztomilosti je tam taky až moc. Nakonec to bylo celkem náročné dokoukat. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Stretnú sa Gumiho, kórejský Adrien Brody a šašo Henry, ako to dopadne? To nieje vtip, ale v seriáli hralo veľa mojich obľúbencov, takže som si ho celkom užila napriek tomu, že ku koncu sa to zbytočne naťahovalo a bolo veľa flashbackov. Pokojne to mohlo skončiť 14.dielom, na druhú stranu prišli by sme o jeden z najoriginálnejších nápadov, ako odovzdať prsteň. Chválim perfektnú prácu maskérov u boubelky Min-ah Shin, u jej kamošky sa mi to páčilo menej. Ji-sub So hral tak dobre, že som mu tú bolesť naozaj verila. Henry Lau je osobitná kapitola, jeho výkon som si užívala, zďaleka neukázal všetko, v čom je dobrý - spev, husle, klavír.. nerozumiem, prečo nieje uvedený v zoznamu hercov? Ak sa vám v tomto seriáli páčil, odporúčam napríklad film Final recipe. ()

NickMaddox 

všechny recenze uživatele

Kórejská dorama, ktorá síce narába s opotrebovaným námetom prerodu škaredej ženy na krásku, avšak prostredníctvom originálneho príbehu je divák rýchlo vtiahnutý do deja. V tejto dorame je veľmi zmysluplne rozmiestené citové rozpoloženie postáv s komediálnymi prvkami, takže v konečnom dôsledku sa k divákovi dostáva príjemný seriál, so zaujímavými postavami a všeobecne veľmi vtipnými replikami. Oceňujem, už dlho som nenašla podobný kórejský seriál. Milujem hlavné postavy, neznášam záporné a veľa vedľajších naplno prejavuje svoje herecké zručnosti a humor. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo fakt slibně vtipně, ale bohužel se z toho vyklubala spíše romantika s pár vtipnými scénami, které ale byli super. Celkový děj a příběh byl průměrný. Jako oddychovka celý seriál špatný nebyl. Postavy i obsazení byli dobré, ale chybí mi zde šmrnc, abych se těšila na další epizodu. 60% ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Chvílemi fajn, chvílemi moc fajn a chvílemi nuda a donekonečna se opakující flashbacky, často vedlejších rolí. Poslední díly bez drajvu. Hlavní hrdinka se polovinu seriálu chovala jako hloupá blbka, jakoby jí snad s přibývajícími kily odešel zdravý rozum. Tvůrci se asi trochu spletli. Tlustí lidé většinou nemají sebevědomí, ale intelekt zůstává. Čekala jsem víc. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Dějově je to úplně o ničem, všechno co divák předpokládá se stane, žádný posun v příběhu není, Venuše zhubne, dá se dokupy s trenérem ale tam to končí, příběh se nijak nemění a vlastně sleduje jen vztah hlavních hrdliček. Hlavní mínus jejich vztahu je klišé na kterém je tento seriál postavený, pokud nad tím divák neuvažuje, je to úsměvné, pokud ale už pár romantických filmů/ seriálů viděl nebude tímto dílem ohromen. Prvních 5 dílů je v pohodě, neohromí vás to ale je to vtipný, roztomilý a má to tempo potom to jde ale extrémně z kopce a nebudete mít chuť to dokoukat, 16dílové seriály stíhám zkouknout maximálně do 4 dnů když se snažím, na toto jsem koukala ale asi 7 dní protože jsem neměla tu motivaci to zapnou. Jediný povedený co tento seriál obsahuje byli vtipy. Tento seriál má dva velké plusy -vtipy jsou vážně vtipné a ti dva - Šampiona a toho "Američana". Všechny scény s nimi byli úsměvné a celkově se mi jevili víc sympaticky jak Venuše s tím jejim chlapem. To, ale bohužel tento seriál nezachránilo, bylo hezké tam tyto dva pozorovat ale seriálu to na kvalitě nepřidalo. Chvilkami mě i víc bavili životy ostatních - třeba tý ženský jak byla "za mlada" tlustá či život Šampiona s jeho matkou a tou celebritou -. Příběh hlavních postav se mi zdál odflaknutý a takový nezajímavý, nepřekvapivý a nenapínavý. Pokud se na to chcete podívat tak jedině kvůli hercům nebo lehkému ději, pokud jste ale náročnější divák a nechcete ztratit drahocenný čas u seriálu co nemá nabídnout nic nového tak si najděte něco lepšího. Poznámka ze 7.2.2023: Právě jsem zjistila, že hlavní ost Beautiful lady je nazpívaná od Jonghyuna ze SHINee. Je mi líto, že jsem jeho hlas nepoznala a nevěděla jsem, že nazpíval ost k tomuto seriálu. Proto dávám tomuto kdramatu jednu vymyšlenou hvězdičku navíc (kterou do hodnocení nezapočítávám), Jonghyuna si velice vážím a beautiful lady se mu povedla. ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Cekala jsem vic, i pro me to bylo ponekud nezazivne. Hlavni hrdinka Shin Min-ah je opravdu hezka a dobre se na ni koukalo. Celkove mam ale pocit, ze namet mel mnohem vetsi komedialni potencial, nez tvurci vyuzili. Naopak, misto poradne naloze smichu byl serial spis smutny, hlavne vzhledem k nemoci a neustalym zdravotnim problemum hlavniho hrdiny. To me mrzelo asi nejvic. Podle synopse jsem ocekavala zabavu, vsechno ale melo chladne a hořke pozadí pokazeneho detstvi, pokracujicich psychickych problemu a nakonec jeste dalsiho osudoveho urazu trenera Kima. Škoda. ()

Reklama

Reklama