Reklama

Reklama

Nové ruce ďábla

  • Itálie Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi (více)

Obsahy(1)

Jablko nepadá daleko od stromu. Bambino a Trinity jsou stejně jako jejich otcové velmi zruční pistolníci a ani pro ránu pěstí nejdou daleko. Je na nich, aby si připjali šerifské hvězdy a ochránili vesnici San Clementino před bratry Ramirezovými, kteří ji bezostyšně drancují. Bambino by navíc rád dokázal, že s krádeží koní váženého pana Parkera nemá nic společného. (Oskeruše)

(více)

Recenze (19)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy, protože se tento film se mnou táhne od dětství až prakticky do dnes. A jelikož i v dospělosti oceňuji jeho kvalit, rozhodl jsem se napsat i zdejší komentář. Mám totiž pocit, že Enzo Barboni si na sklonku své režisérské kariéry vystřelil sám ze sebe. Natočil totiž rádoby remake na Pravou a levou ruku ďábla, do hlavních rolí dal dva Američany, o kterých v životě už nikdo nikde neslyšel, ale kteří se měli nenápadně podobat Budovi a Terencovi. Dále si skladatelem nechal vytvořit úvodní melodii, která je spíš nějaký pop breakbeat, než to, na co je člověk u spaghetti westernů zvyklý. A k tomu všemu dal do úst Trinity a Bambína hlášky, že jsem se nestačil divit. Nejlepší je, jak Trinity všechno předpovídá. Předpovídá, co který bandita řekne, co kdejaký lupič provede. No a Bambíno, ten toho zase pro změnu sežere jednou tolik, než Bud. Všeho je tady víc, ale všechno je tu bráno s určitým respektem a nadhledem, kterého si nejde nevšimnout. A právě proto, že se tento western nebere tak vážně, ho mám tak moc rád. Osobně by mě zajímalo, co na poslední film Enza Barboniho říká samotný Bud a Terence. ()

Synesis 

všechny recenze uživatele

Predlohu mam opravdu rad. Uvodni originalu hudba je opravdu genialni(mozna taky proto ji Tarantino pouzil na konci Djanga). A proto me hrozne na uvod na**ala uvodni diskopribeh-scena tohodle filmu. Po dvaceti minutach bohuzel zjistuju, ze hudebni vkus tvurcu je opravdu hroznej. *SPOILER* Obsahove je to v zasade uplne stejne jak original riznuty Sedmi statecnyma(to ta nahrada ranceru za mexikany..). Jen horsi. Ta hudba.. Omg omg omg... Nemuzu uverit, ze chvilema takovou pseudomexickou hudbu nahrazuje to disko. Film v zasade neni spatny (pokud vite co ocekavat), ale nenadchne. PS. diky nova cinema za odvysilani ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Ak by som to mal brať ako čistokrvný western, tak by to bola veľká slabota, ale kedže ide o čistokrvnú špagetiwesternovú komédiu, ktorá už od začiatku ukazuje, že bude mať veľmi nenáročný príbeh, ktorý sa nehrá na nič veľké, dá sa na to pristať. Je síce paradoxné, že na westernové zasadenie sa tu málo strieľa, ale to až tak nevadí. Ústredná dvojka je sympatická, a keby sa ešte okolo nej točilo viac Juanit, najlepšie sporoodetých, bolo by to ešte lepšie. Niektoré scény celkom pobavili, dokonca sa podarilo aj pár hlášok. Na pondelkové popoludnie neurazí. Ak to niekto silou mocou chce porovnávať s dvojkou S & H, jeho problém. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadna katastrofa, dá sa to veľmi pohodlne pozerať a baviť sa pri tom. Ale synovia nezdedili charizmu svojich otcov, aj keď fyzická podoba by tu bola uveriteľná. Mať to tak o 20% viac gagov a o 10% kratšiu dĺžku... Alebo, byť to natočené o 10 rokov skôr, keď sa ešte nezdalo, že nová doba všetko staré skôr či neskôr vymaže... Zaokrúhlené nadol. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Legrační komedie, kde nová dvojka napodobuje tu starou. Jestli lépe?? Před chvílí jsem se dodíval na starší verzi. 20130728nest. A mimochodem, mělo by se psát jméno režiséra, jak je uvedeno v titulcích filmu. Pseudonym, nepseudonym.///// No srovnání, nová verze je o poznání horší. Herci jsou dobří, jako nástupci slavné dvojice možná až moc. Ale děj je příliš statický, chybí nosná melodie a více Aniček by také neškodilo. Jinak na neděli tento filmík stačí, ale na další podívání, nevím, nevím, asi ne. A vůbec, western, kde se skoro nestřílí a pořádné pranice se člověk nedočká, není to pravé ořechové. Ubírám tedy z původního hodnocení dvacet procent.201502249226/9249 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama