Reklama

Reklama

Nové ruce ďábla

  • Itálie Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi (více)

Obsahy(1)

Jablko nepadá daleko od stromu. Bambino a Trinity jsou stejně jako jejich otcové velmi zruční pistolníci a ani pro ránu pěstí nejdou daleko. Je na nich, aby si připjali šerifské hvězdy a ochránili vesnici San Clementino před bratry Ramirezovými, kteří ji bezostyšně drancují. Bambino by navíc rád dokázal, že s krádeží koní váženého pana Parkera nemá nic společného. (Oskeruše)

(více)

Recenze (19)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ak by som to mal brať ako čistokrvný western, tak by to bola veľká slabota, ale kedže ide o čistokrvnú špagetiwesternovú komédiu, ktorá už od začiatku ukazuje, že bude mať veľmi nenáročný príbeh, ktorý sa nehrá na nič veľké, dá sa na to pristať. Je síce paradoxné, že na westernové zasadenie sa tu málo strieľa, ale to až tak nevadí. Ústredná dvojka je sympatická, a keby sa ešte okolo nej točilo viac Juanit, najlepšie sporoodetých, bolo by to ešte lepšie. Niektoré scény celkom pobavili, dokonca sa podarilo aj pár hlášok. Na pondelkové popoludnie neurazí. Ak to niekto silou mocou chce porovnávať s dvojkou S & H, jeho problém. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy, protože se tento film se mnou táhne od dětství až prakticky do dnes. A jelikož i v dospělosti oceňuji jeho kvalit, rozhodl jsem se napsat i zdejší komentář. Mám totiž pocit, že Enzo Barboni si na sklonku své režisérské kariéry vystřelil sám ze sebe. Natočil totiž rádoby remake na Pravou a levou ruku ďábla, do hlavních rolí dal dva Američany, o kterých v životě už nikdo nikde neslyšel, ale kteří se měli nenápadně podobat Budovi a Terencovi. Dále si skladatelem nechal vytvořit úvodní melodii, která je spíš nějaký pop breakbeat, než to, na co je člověk u spaghetti westernů zvyklý. A k tomu všemu dal do úst Trinity a Bambína hlášky, že jsem se nestačil divit. Nejlepší je, jak Trinity všechno předpovídá. Předpovídá, co který bandita řekne, co kdejaký lupič provede. No a Bambíno, ten toho zase pro změnu sežere jednou tolik, než Bud. Všeho je tady víc, ale všechno je tu bráno s určitým respektem a nadhledem, kterého si nejde nevšimnout. A právě proto, že se tento western nebere tak vážně, ho mám tak moc rád. Osobně by mě zajímalo, co na poslední film Enza Barboniho říká samotný Bud a Terence. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Inu, velmi svižné, na dobu vzniku opravdu "špageťácké", Barboni s pamatovákem a návazností na "Spencer-Hillovky" nezklamal.. jejich synové v akci.! :-) ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Scéna s Pizzutim je opravdu nejlepší část filmu (teda díky němu), ale až na příšerný techno soundtrack to zase tak strašné kupodivu nebylo. Jenom to vzniklo o dvacet let později, než mělo. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vykoupeš mě ??" - "Ále já jsem zvyklá koupat muže !! Pořád koupu svého synovce, budou mu dva.." - "No, to ale není totéž !!" - "Ale je !! Hombre jak hombre !!" ;) ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....podpriemerná imitácia klasiky - no čo už Bud Spencer a Terence Hill to nie sú a preto to inak dopadnúť nemohlo...čaro odišlo... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dosť sa divím, že niektoré filmy su tak málo známe. Niekedy dávno pradávno som to videl asi na Tv Nove v druhej polovici devädesiatych rokov. Dlho som nevedel prísť na názov, až som sa dopracoval cez súvisiace filmy a potom na to, kde to stiahnem z netu, ale podarilo sa. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klasicky dokaz, ze Enzo Barboni sa uz len trapil, nema to na stare kulty ako Prava a Leva Ruka Dabla a Maly Unaveny Joe. 10 % ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Bez ultra sympatické dvojice Bud and Terence sou tyhle filmy celkem bída.... Tenhle je navíc ještě krapet vybranej ze Sedmi statečnejch, takže velkej podprůměr... ()

The_Second 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film s Terrencem Hillem a Budem Spencerem, přestože ani jeden z nich se v tom filmu neobjeví. Naprostá blbost, ale já jsem se prostě moc dobře bavil. Bývaly doby kdy jsem to viděl i dvakrát do týdne. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Malé cameo si střihne pistolník který dělal kůže už v Podivném dědictví,například.Kladiva lítají,fazole chutnají a závěrečná bouchačka "a'la Barbone"je excelentní!! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapivě jsou největší problém Nových rukou ďábla hlavní představitelé (odkazují na legendární dvojku solidně, dokonce jsou i sympatičtí), problém je nudný scénář, blbý kulisy a vůbec celý to prostředí, ze kterýho jsem si chtěl prohnat kulku hlavou. Odpad nedávám jen díky snaze těch dvou o nějakou tu fungující nostalgii a odkazy na ty dva. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Dřív se mi tenhle film tak moc nelíbil a až na potřetí mě dokázal , že je to svěží westernové dílko ... myslím , že se Enzo Barboni nemusí vůbec stydět , protože ti , co čekali prostě normální film , který se pouze pokouší vykrádat slavnou dvojku budou překvapeni . Scénář není nějak výjimečný , občas naprosto ve všem vykrádá dokonalou "Pravou a levou ruku ďábla" ( a to zvláště ta část s opilým mexičanem ) ,ale jako celek pak zapadá a nepůsobí zas tak hrozně . Režie také nic zvláštního , ale o to tady přece nejde . Jde tady hlavně o zábavu a o slavné rvačky . Hlavní dvojka herců také není tak zvláštní , že byste si ji pamatovali do konce života , ale jde na nich vidět , že si užívají to , že hrají vlastně syny Hilla a Spencera . Takže sečteno odečteno , víc dát nemůžu , protože zas tak dobře jsem se zas tak moc nebavil a film nemá tolik výrazných věcí , ale méně také ne , protože na to jsem se bavil zase až moc . A navíc výborná výprava a naprosto úžasná hudba ten film občas hodně drží . ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Legrační komedie, kde nová dvojka napodobuje tu starou. Jestli lépe?? Před chvílí jsem se dodíval na starší verzi. 20130728nest. A mimochodem, mělo by se psát jméno režiséra, jak je uvedeno v titulcích filmu. Pseudonym, nepseudonym.///// No srovnání, nová verze je o poznání horší. Herci jsou dobří, jako nástupci slavné dvojice možná až moc. Ale děj je příliš statický, chybí nosná melodie a více Aniček by také neškodilo. Jinak na neděli tento filmík stačí, ale na další podívání, nevím, nevím, asi ne. A vůbec, western, kde se skoro nestřílí a pořádné pranice se člověk nedočká, není to pravé ořechové. Ubírám tedy z původního hodnocení dvacet procent.201502249226/9249 ()

subic 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou takhle v pondělí ráno v 6 pustím telku a tohle dávají. Padouši z původních dílů jsou stále stejní, akorát notně zestárli. Ti 2 Američani v hlavních rolích taky ujdou. V podstatě všechno už tu bylo, mísa fazolí, zloději koní a šerifové, stejně jako dřív fotříci. 50% ()

Synesis 

všechny recenze uživatele

Predlohu mam opravdu rad. Uvodni originalu hudba je opravdu genialni(mozna taky proto ji Tarantino pouzil na konci Djanga). A proto me hrozne na uvod na**ala uvodni diskopribeh-scena tohodle filmu. Po dvaceti minutach bohuzel zjistuju, ze hudebni vkus tvurcu je opravdu hroznej. *SPOILER* Obsahove je to v zasade uplne stejne jak original riznuty Sedmi statecnyma(to ta nahrada ranceru za mexikany..). Jen horsi. Ta hudba.. Omg omg omg... Nemuzu uverit, ze chvilema takovou pseudomexickou hudbu nahrazuje to disko. Film v zasade neni spatny (pokud vite co ocekavat), ale nenadchne. PS. diky nova cinema za odvysilani ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

na hony vzdálené o klasiky Pravá a levá ruka ďábla. To je tak mimo, že se na to ani nedalo dívat. Dialogy trhaly uši a vizuál o tom se ani nebudu bavit. Co se týče scénáře a režie tak to je kapitoal sama o sobě, ale nebudu o to m psát. Jen malé varování, koukání na vlastní nebezpečí. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadna katastrofa, dá sa to veľmi pohodlne pozerať a baviť sa pri tom. Ale synovia nezdedili charizmu svojich otcov, aj keď fyzická podoba by tu bola uveriteľná. Mať to tak o 20% viac gagov a o 10% kratšiu dĺžku... Alebo, byť to natočené o 10 rokov skôr, keď sa ešte nezdalo, že nová doba všetko staré skôr či neskôr vymaže... Zaokrúhlené nadol. ()

Reklama

Reklama