Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Forbidden Kingdom je prostě o dva levely výše, jak v akci a choreografii, tak hlavně v příběhu a celkově v postavách. Tato koprodukce měla oslovit děcka ze střední, film je postaven na fikčním světě, takže žádné narážky na čínské filmové klasiky a mytologii nečekejte. Záporáci mají divné kostýmy a zbraně, úplně mi to nesedlo. Akce nicméně solidní, Uriah Shelton celkem sympatický jako Jack Bronson. Ten musí v reálném světe sejmout své šikanátory a ve fikčním světě získat princeznu Sulin (Ni Ni), fakt role snů. Právě Ni Ni jako princezna a Mark Chao jako bojovník zachraňují den, protože vizuálu ani hudebnímu doprovodu nic moc vyčítat nemůžete. Občas probleskne takový ten francouzský styl humoru, ale čekal jsem od toho více. Jako jednohupka dobré, kdo nemá rád hlavní představitele asi o nic nepřijde, když to neuvidí. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Stale premyslam pre aku vekovu skupinu bol tento film natoceny a co priviedlo Bautistu v tomto veldiele si zahrat. Ked som mal pocit, ze je to film pre deti, zrazu niekoho zabiju a ozaj neviem koho chceli tymto oslovit.Vo filme je ozaj zopar vtipnych scen, co sa ale tyka choreografie akcnych scen ufff tak to se panum nepovedlo moc dobre.Film sa ale da pozriet raz :-) ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z kategórie nenáročnej rodinnej zábavy sa jedná o ľahko nadpriemernú akčnú fantasy komédiu, ktorá rozhodne stojí za pozretie. Je to tak ý mix všetkého možného ale funguje to. Mohlo to byť aj lepšie keby si Luc sadol aj na stoličku  režiséra. Je to také: Za málo peňazí hodne muziky .Je to taký starwars súboj titánov voprclým pánom prstenov  a harrym poťerom ,sle myslím to v dobrom. Bohužiaľ Dave nedostal až toľko miesta koľko by si zaslúžil. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Školák, který žije jen s jedním z rodičů, utíká před šikanátory a schová se před nimi do kamenného obchůdku, kde mu prodavač ukáže magický předmět... kde už jsem to jenom... ten kluk se dostane do světa fantazie, který zachrání a pak i potrestá šikanátory... Bingo! Nekonečný příběh. Ale pozor! Tady je to jinak. Tady je klučina v tom fantasy světě skutečně fyzicky a jedná se o asijský svět, ve kterém se naučí kung-fu a šikanátora přímo zbije... to mi něco... Bingo! Zakázané království. Do háje, já chápu, že dneska už je těžké přijít s něčím originálním, ale takhle okatě vykrádat? ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Dočkáte se zde opravdu všech uvedených žánrů, dokonce místy i povedených vtipů, hlášek a scén. Zajímavá kombinace jak se z videohry dostat do světa fantazie, kde máte zachránit svoji vysněnou lásku, do které se zamilujete ještě předtím, než se spustí hlavní děj filmu. Dave Bautista téměř nevyužitý, spíš jako vedlejší figurka. Ni Ni společně s Uriahem tvořili dvojici, která doopravdy uměla hlásat. Místy to působilo, že si z celého filmu dělají jednu velkou prču. No konec skončí tak jak má, přece výjimka se musí udělat. Hudba taky vhodně vybraná, skvělá oddechovka. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama