Reklama

Reklama

Bláznivá noc

(koncert)
Trailer
Hudební
Česko, 2015, 100 min

Režie:

Michal Huvar

Hrají:

Michal David

Obsahy(1)

Prožijte jedinečnou a bláznivou poslední noc v roce 2015 s legendou populární scény Michalem Davidem. Čekají na vás legendární hity v neopakovatelné show roku! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Plešatý, krpatý, pupkatý, slizký, umrnčaný Michal David sa zasekol v osemdesiatych rokoch minulého storočia. Stále však z toho ždíma prachy, pretože sa ešte stále nájde banda českých křupanov, ktorí sú ochotní mu platiť za tie jeho primitívne disco sračky. To čo predviedlo toto nechutné upotené prasa na koncerte v pražskej O2 Aréne v roku 2015 bolo vrcholom nevkusu. Groteskný návrat späť do socialistického Československa. Jeden trapný shit hit za druhým. Vlado Štancl s nadšením odspieval všetky svoje vtieravé odrhovačky, ktoré sú vhodné tak akurát na buranskú dedinskú zábavu. Totálny odpad! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Ten název opravdu sedí - jen blázen by dal za vstupenku na tuhle hrůzu víc než 0,- Kč. Je fascinující (myšleno silně ironicky) kolik lidí bez špetky vkusu je ochotno sejít se na jednom místě v jeden čas a dvě hodiny jásat a tleskat oplzlému obtloustlému plešounovi, který svou tvorbou zamrzl v polovině osmdesátých let a který se celou tu dobu těm lidem snaží vnutit svůj rádoby "zpěv", oni mu to žerou a strašně je to baví. A přitom se ten slizoun celou dobu umívá jak měsíček na hnoji kolik zas (na těch blbcích) vydělal peněz. A ve světle toho "koncertu" ať se nikdo nediví, že máme (jako stát) takovou politickou reprezentaci jakou máme. Národ s takovým "hudebním vkusem" si ani jiné politiky nezaslouží. Fujtajxl !!! P.S:: Normální lidi fakt neposlouchaj nic, co vyluzuje nějakej Štancl, co už ani neví jak se doopravdy jmenuje. ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Tak abychom odůvodnili ten původní odpad!: Na tomto koncertě jsme byli v červnu 2015 živě a tahdy jsme "Majkla Dejvida" opravdu naplno žrali. V době registrace zde jsme měli naopak období, kdy jsme ho celým srdcem nenáviděli, takže to více méně odpovídalo našemu předchozímu hodnocení. Na Silvester přesně o půlnoci to dávali na Nově a my jsme si opět pod lehkým vlivem nápojů zopakovali jeho nějaké hity a pořádně si zazpívali. A ačkoliv předskokana DJ Boba v TV bohužel vystřihli, my si pamatujeme, že jsme byli na koncertě dvou hitmakerů a už se pomalu chystáme i na MD 60 :-)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co by nám tak mohla NOVA asi nabídnout hned poté, co odbije půlnoc, venku ohňostroj a většina lidí už je pěkně na sračky? No přece Míšu Davida, stejně jako loni a…Bohužel tento koncert „Bláznivá noc“ moc kvality nepobral a to nejen díky samotnému zpěvákovi, který místy viditelně nemohl a jen těžko mu šly rozumět slova jeho největších hitů a hlavně ten debílek, který téměř celou dobu okolo někoho skákal a snažil se „zpívat“ společně s ním. Raději ani nechci vědět, kolik stálo vstupné…Nicméně Davida a jeho tvorbu jsem měl kdysi hodně rád – ale tohle je (ne)zdárný příklad toho, jak někdo žije pořád jen z toho, co nazpíval kdysi a ještě dnes za to bere Slavíka. Výsměch stejně jako božský Kája… ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Hodnotit by se mělo podle skutečnosti a ne podle osobní zášti. Conane, když nejsi schopen rozeznat playback od živého zpěvu, tak tady nevylejvej ty svý hovna. Koncert byl úžasný, každopádně moc mu ublížil záznam jako takový, ale to platí asi u všech záznamů.. Škoda jen, že bylo vystřiženo celé vystoupení DJ Boba, který na tom koncertu byl rovněž fantastický.. ()

Reklama

Reklama