Reklama

Reklama

Vánoční melodie

(TV film)
  • USA A Christmas Melody (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek "Vánoční melodie" se točí kolem krásné a elegantní Kristin (Lacey Chabertová), rozvedené ženy a talentované módní návrhářky, a její dcerky. Kristin je nucena zavřít svůj malý butik na Manhattanu, aby se mohla vrátit do rodného města v Ohiu a žít v domě po rodičích. Pro Kristin a Emily je však těžké novému životu na maloměstě přivyknout – zvláště když Kristin narazí na svou někdejší rivalku ze školy Melissu (Mariah Careyová). Melissa je předsedkyní rodičovského sdružení a snaží se Kristen její návrat co nejvíce znepříjemnit. Kristen s Emily se ze všech sil pokoušejí vrátit svůj život do zaběhnutých kolejí s pomocí učitele hudby Dannyho (Brennan Elliott) a Kristininy tety Sarah (Kathy Najimyová), majitelky místní kavárny. Díky kouzlu Vánoc a hudby nakonec matka s dcerou pochopí, že domov je tam, kde je srdce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

kersten 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda len za Vianočnú atmosféru. Mariah Carey - XXXL lady - des. Ani sa na obrazovku nezmestila, preto ju ukazovali len od koz hore. Neverím že jej za toto niekto zaplatil. Ale kedže je sobota ráno, musím ležať a na HBO nič iné nedávajú, nie je na výber. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jo, magor. Září, který vypadá spíš jak léto a já už zase přivolávám prosinec vánočníma filmama. Teda zatím tímto. A nebyl špatný, fakt ne. Teda až na tu děsně přehrávající holčičku. A Mariah Carey, co kupodivu nezazpívá, ale zato dost toporně zahraje svou roli. A hlavního hrdinu, co má sice pěkný úsměv, ale tím hraným krčením se zimou, kdy má rozhalenku a neví, co je to doprčič šála a čepice, mě neskutečně vytáčel. A amozřejmě s naprosto trapnou reklamou na... čaj nebo co to bylo. Fakt jsem čekala, že se příště objeví jeho logo na čele hlavní hrdinky. Takže... asi tak. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takový sladký romantický film s nádechem Vánoc. Kýčovité, ale když už se Vánoce blíží, tak jsem se snažila trochu naladit. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama