Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, mě to prostě baví. Tempo příběhu bylo přitom ještě o něco málo pomalejší, a to by mi mělo vadit, ale nevadilo. Jednak Vincent zjistil, že opravdu nic není zadarmo, a navíc jsem se hodně bavil při nákupu pistole s operátorem, při ukouření tlusťocha i při rande s novinářkou. ()

charlie_ando 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peníze se musí vydělávat, ať to stojí, co to stojí. Komplikace v životech našich hrdinů se začínají výrazně prohlubovat a to nejen v profesní rovině, tak i ty co způsobuje bláznivá maličkost jménem láska. Mezi Vincem a Abby to pěkně jiskří a funguje mezi nimi skvěle chemie. Důstojníci z NYPD vystrkují růžky a ukazují svou odvrácenou temnou tvář, sami musí taky přeci platit složenky. Díl postavený na budování atmosféry a prohlubovaní bezútěšného obrazu postav, ale za rohem je cítit něco velkého. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl ještě zpomalil, ale hodně si ho zapamatuju díky debatě děvčat v rychlém občerstvení na téma menstruace a že jsem viděl jak Maggie Gyllenhaal drží v ruce penis ( ikdyž na 99% umělej tak už to se mi zdá odvážné na tv seriál ) plus mne zaujala dějová linka s novinářkou, jinak tenhle díl úplně vynechal pornobyznys. ()

Reklama

Reklama