Reklama

Reklama

The Deuce: Špína Manhattanu

(seriál)
  • USA The Deuce
Trailer 3
USA, (2017–2019), 25 h 20 min (Minutáž: 58–86 min)

Hrají:

James Franco, Maggie Gyllenhaal, Zoe Kazan, Margarita Levijeva, Lawrence Gilliard Jr., Don Harvey, Kim Director, Method Man, Michael Lombardi (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Dramatický seriál z originální produkce HBO z dílny Georgeho Pelecanose a Davida Simona, v jehož hlavních rolích excelují James Franco a Maggie Gyllenhaal, sleduje příběh legalizace a následného vzestupu pornoprůmyslu na newyorském Times Square, od počátku sedmdesátých do poloviny osmdesátých let minulého století. Seriál zkoumá milníky bouřlivého světa, z něhož se v Americe stane miliardový sexuální průmysl. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Nin k tomuto seriálu (1)

The Deuce: Špína Manhattanu (2017) 

Komplexní a (miminálně zdánlivě) velmi realistický příběh o prostitutkách, pasácích, počátcích porna a tak dále v 70. letech. Je to skvěle napsané, perfektně zahrané a celkově je to prostě mimořádně kvalitní a zábavná seriálová lahůdka, která má nakročeno stát se podobnou legendou jako The Wire. (9/10) ()

Související novinky

Tvůrce The Wire chystá nové policejní drama

Tvůrce The Wire chystá nové policejní drama

08.03.2021

Snad žádné jiné policejní drama nestojí v tolika seriálových žebříčcích na prvním místě, jako epická drogová sága The Wire – Špína Baltimoru. Její tvůrce David Simon začínal jako novinář pokrývající… (více)

Reklama

Reklama