Reklama

Reklama

The Deuce: Špína Manhattanu - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 51 min (Minutáž: 59 min)

Kamera:

Yaron Orbach

Hrají:

Maggie Gyllenhaal, Lawrence Gilliard Jr., Stephen Gevedon, James Franco, David Krumholtz, Margarita Levijeva, Luke Kirby, Olivia Luccardi, Emily Meade (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje v nenáročné zápletce a opět sází na spíše na čerpání atmosféry. Rozhodně dobrá pohodovka když nechcete nic náročného a poslední sérii určitě taky dám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě nemile překvapila. Čekal jsem, že kvalita příběhu půjde po první řadě ještě výše, ale výsledek byl spíše opačný. Natáčení bylo značně upozaděno ve prospěch mnohdy nezáživného a nedůležitého děje, často jsem měl pocit, že tvůrci zaskočili sami sebe tím, že nechali proti první sezóně poskočit čas o šest let kupředu. Přesto zůstávám v tomto případě optimistou a těším se na třetí sérii. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série ze života newyorských pasáku, prostitutek, pornohereček, gangsterů, barmanů a masážních salónů už neokouzluje čaroúchvatným sedmdesátkovým retro vizuálem tak jako první série, ale o to víc přidali tvůrci z atmosféry na ději ( Candy, Frank, Lori a další točí film, pasáci pasou, Vince barmanuje a mafiánii ze sociálního dramatu dělají čirou gangsterku), ale přesto je výsledek slabší. Některé díly jsou vyloženě nudné a celou druhou řadu zachraňují před katastrofou až tři poslední díly. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deuce je jeden z těch seriálů, u kterých jsem si řekl, že vyzkouším Pilot a pak mě to chramstlo, že jsem ani nevěděl jak. Druhá série začala velice pomalu a rozvlekle, takže jsem se i přistihl, že se na další díl po týdnu extra netěším a někdy mi unikl úplně. V druhé polovině se to však zas pořádně rozjelo a jelikož v poslední době hrozně žeru Jamese Franca, jeho dvouroli jsem si zde opět neskutečně užil a celkově mě bavil směr, jakým se tvůrci rozhodli vydat, tedy skok o pět let dopředu. Horší než první série určitě, ovšem nakonec ne nijak zvlášť. Vzhledem ke sledovanosti však bohužel nevěřím, že se dočkáme třetí série. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama