Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší zábava a nejlepší hosté, to je Barrandovský Silvestr 2015. Stanice TV Barrandov si i letos pro své diváky připravila velkolepou hudebně-zábavnou show, která v prostředí českých televizí nemá obdoby. Desítky významných hostů, čtyřhodinová neutuchající zábava a pompézní hudební a taneční čísla. Dvě moderátorské dvojice Kateřina Brožová s Alešem Cibulkou a Sandra Pogodová se Štefanem Skrúcaným vás provedou posledním večerem roku 2015, a oslaví s vámi příchod roku 2016. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele

Když si uvědomíme, že je to jediný dlouhý pořad silvestrovského typu, jak dříve býval na ČsT, a že to chce udělat nějakou dramaturgii, taneční a pěvecké scény i scénky, tak klobouk dolů. Kam se hrabou ostatní televize s prefabrikovanými pořady rádoby silvestrovského střihu, všechny ty recyklované show nebo Šípovy "úchvatné" vtipy s hosty. A navíc zde byla parodie na soudkyni Barbaru s Kalouskem a Babišem, konečně zase po letech pokus o politickou parodii! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na Barrandově ještě mají socialismus anebo se jim stýská po těch časech. Sesbírat už poněkolikáté víceméně vyhaslé české hvězdy a v poslední den roce s nimi odvysílat útrpné pásmo složené z písniček a scének po vzoru bolševických Silvestrů - to už je demence. Takto postižený jedinec nemůže odevzdat dobrý výkon. Nejvíce se to odráží na scénáři. Scénky nejsou vtipné a je jich poskrovnu, dost velký prostor dostávají jakési výseče pořadů, které jsou na Barrandově chloubou nevkusu a hlouposti. Vypadá to následovně - Cibulka si z publika sezve pár hvězdných hostů, kterým pokládá dementní otázky a máme zde tedy zkrácenou verzi jeho posezení na Cibulce, následně ho střídají Zedníčci s pičovinou Kunda, co to je! A to se děje celé pásmo. Do toho je toto nemožné dění prokládáno hudebními vystoupeními zpěváků, co mají to nejlepší dávno za sebou, nebo nás hudebně dorazí postrašit čtveřice Hron, Skrúcaný, Janků a Brožová, kteří předvedou směsici dechovek a lidovek v syntezátorovém tanečním provedení. Nechápu, jak se u toho někdo může bavit. Chápu, že na Silvestra bylo i na ostatních tv stanicích nasráno, ale nechat se dobrovolně mučit podřadným a nezábavným programem snad není tolik nutné. Hvězdičku si zaslouží odvaha tvůrců, že to, co jim vypadlo z hlav, nehodili do odpadkového koše, ale najali si k realizaci svých blbotvorů režiséra, herce a zpěváky. Výsledek hovoří za vše. 10% ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

3. pokračování bizarnosti jménem Barrandovský silvestr. Stačí pár minut ve složení Štiková, Bendová, Heidi, Ruda z Ostravy, Nagy, Suchařípa, který je jak u vytržení při poslechu Nagyovy vykopávky a celý silvestrovský večerní pokrm leží vyzvrácen přede mnou. Řečeno ještě slušně. Budu se opakovat, ale ještěže máme možnost výběru. Dívat se 4 hodiny na exhibici barrandovských pseudocelebrit by se nedal. Vždycky se o Silvestru modlím a vzpomínám na pana Menšíka. Co by na tohle asi řekl? ()

DAJAAAA 

všechny recenze uživatele

Co byste chtěli na silvestra ćuráci,že už to tak musím říct,že jsem tak sprosty,wrestling nebo co?Tady toto je vtipna zábava bez násilí s pěknýma pisničkama a komu se to nelibi ať mi prdel polibi,kokoti!! Nuda jsi ty oskiiiiii a ten tvuj psycho amerikanski!!! ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Když jsem koukal do tv programu, tak měl Barrandov nejlepší silvestrovský program ze všech stanic. Koukali jsme na něj celá rodina a bavili jsme se docela dobře. Sice jsou určitě lepší pořady, ale jelikož nikde nebylo nic ke koukání dávám proto 4 hvězdičky ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Oslizlý Cibulka si hraje na chlapa. Kýč, nuda...někteří v publiku vypadali jak v posledním tažení. Tohle fakt ne...odpadní sranec ()

Reklama

Reklama