Reklama

Reklama

Katie Fforde


Vánoční zázrak v New Yorku (E21)

(epizoda)
  • Německo Das Weihnachtswunder von New York (více)

Obsahy(1)

Celý New York podlehl vánočnímu kouzlu, jen houževnatá právnička Alicia Charlesová mu vzdoruje. Společně se svým přítelem Johnem se chystá odjet do hor. Těsně před odjezdem se dozví, že policie zatkla Willa Hillingera, pěstouna desetiletého sirotka Linuse Shawna, jehož jmění Alicie spravuje. Will se prý vloupal do ložnice populární zpěvačky Peggy Bloomové. Tato popová hvězda si jako právníka najala Richarda Parkera – bývalého Aliciina snoubence a partnera v právní kanceláři. Aby Will nepřišel o právo na péči o Linuse, musí Alicia zjistit, co spojuje Willa s Peggy. Nakonec na to přijde – dvacetiletý syn Andy, ke kterému se Wil nikdy nehlásil. Soudní pře se nakonec nekoná a Alicie poprvé zažívá kouzlo rodinných vánoc s Willem a Linusem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Němci, New York, Katie Fforde... hele čekala jsem od toho spíš míň než moc a byla příjemně překvapená. Dokonce se mi moc líbil konec (a teď nemyslím ten zázrak, ale to co se událo na nádraží). Konec už se kapku táhnul, ale to tak většinou u těchto typů filmů bývá. Za mě moc fajn. 3,5* Btw: Koukám, že je ještě jeden díl před tímto a díl po něm. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Na filmu byl sympatický jen soudce a pak na kytaru hrající synek. Jinak spíše příběh na pozadí Vánoc a být milenec paní advokátky s připraveným prstýnkem tak tu dobře vypadající padesátnici nechám jít...Hezké záběry NY tak jedna k jedné a za dvě. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama