Reklama

Reklama

Tři sestry - Aida

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2003, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Aida je v poradí treťou skladbou z albumu "Lihová škola umění aneb Válka s loky" od pražskej hudobnej skupiny Tři Sestry. Album vyšiel v roku 2003 pod hlavičkou vydavateľstva Monitor-EMI. Ku zádumčivej skladbe "Aida" bol natočený videoklip, v ktorom počas jednej noci v starej chalupe spevák Lou Fanánek Hagen sumarizuje svoj život a kariéru. Tento klip je i súčasťou oficiálneho DVD Tri Sestry - Best off video (2010). (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Aida je skvěle pochmurná skladba, ale pochmurný klip mi až tak skvělý nepřipadá. Je v něm alespoň vtípek na Zemanovu Studnu a bilanční přehlídka videoklipů kapely, ale to je všechno. Zkrátka mi tam chybí doktor Josef Goebbels, Caligula, Messalina, Čingischán, Rumcajs, Cipísek a možná jsem se špatně díval, ale já tam nezahlédl ani tu Aidu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Aida" je v poradí treťou skladbou z albumu "Lihová škola umění aneb Válka s loky" od pražskej hudobnej skupiny Tři Sestry. Album vyšiel v roku 2003 pod hlavičkou vydavateľstva Monitor-EMI. Ku zádumčivej (sebevražednej) skladbe "Aida" bol natočený výborný video klip. Jednej noci v starej chalupe sumarizuje spevák Lou Fanánek Hagen svoju kariéru a život. Tento klip je i súčasťou oficiálneho DVD "Tri Sestry - Best off video", ktoré vyšlo v roku 2010. **** ()

Reklama

Reklama