Reklama

Reklama

Too bi keontinyoodeu

(seriál)
  • Jižní Korea 투 비 컨티뉴드 (více)

Recenze (3)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

TO BE CONTINUED je miniseriál o korejské chlapecké skupině Astro, v němž se také objevuje velice známá dětská herečka Kim Sae-Ron. Děj seriálu je o tom, že se pár členů zmíněné chlapecké supiny spolu s Kim Sae-Ron, která v tomto seriálu ztvárňuje Jung Ah-Rin, vrací o dva roky zpět v čase. Po tomto návratu začíná jejich cesta k vysněnému debutu, který měli mít před návratem do minulosti. V té době skupina zažívá existenční problémy, jelikož skrze pýchu dvou členů se zmítá nad propastí s názvem rozpad. Samozřejmě si nikdo z nich rozpad nepřeje a proto se ostatní členové spolu s Jung Ah-Rin a Yeo Reum snaží skupinu stmelit dohromady. Nevím sice za jakým účelem tento seriál vznikl, ale jako oddechovka je celkem fajn. Navíc celkem potěší herecké výkony. Celý seriál se nese spíše v komediální rovině, přičemž si nic nekomplikuje zbytečnýma kravinkama, které si přes svou stopáž stejně nemůže dovolit. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Kouká se na to dobře, poslouchá se to dobře a odpočívá se u toho taky dobře. Příběhově fajn, uvítala bych jen trošku více vtipu pak by to frčelo rychleji. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

12 dílů po maximálně 15 minutách, sympatický herci a zajímavý děj. Miniseriál který zkouknete za jeden den a docela si ho užijete. Sice jsem čekala něco jako "dokument" o začátcích skupiny Astro ale i přesto je to fajn, originální příběh kde pokud byste měli zájem se můžete naučit jména členů. Celkově se mi všichni jevili sympaticky a děj se nevlekl. Pro fanoušky či lidi, co by chtěli členy poznat ideální. ()

Reklama

Reklama