Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Bývalý gangster Han Gi Tak a otec od rodiny Kim Young Soo nečekaně zemřou, jsou již na cestě vlakem do nebe, ale odešli tak nečekaně, že se potřebují vrátit, aby některé věci dořešili. Nakonec je jim to umožněno, ale Han Gi Tak se vrací v těle krásné a mladé Han Hong Nan a Kim Young Soo v těle krásného a mladého Lee Hae Joona. Nesmějí se prozradit a jejich čas je omezený. (andiek05)

(více)

Recenze (7)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající parta složená ze skvělých herců a hereček se postarala o to, že i když příběh místy pokulhával, pořád se bylo na co koukat. Ze všech šlo cítit, že je natáčení bavilo a moc si ho užívali. Jsou to právě desítky roztomilých a vtipných scén, při kterých máte pocit, že se roztečete nebo potrháte smíchy, co dělají z tohoto seriálu nadprůměr. Prostě přesně ty scény, ve kterých chcete svoje oblíbence vidět. Ať už v nich je Rain s Oh Yeon Seo, nebo Oh Yeon Seo a Ha Nui Lee, která mě z nějakého důvodu dokáže rozplakat, i když se směje, je to sranda. Celkově jsem ke konci ty slzy nějak neovládala. Ale to je pro mě důkaz toho, že to funguje. Myslím, že kdybych za sebou neměla tolik korejských seriálů a neznala bych skoro všechny ty zápletky a rozkošné věci, které mě ale pořád baví, asi bych tu teď mlela o nejlepším seriálu na světě. A asi bych jim to zbaštila celý, od začátku do konce. Ale už mám bohužel něco nakoukáno, takže mě spíš než příběh dostávaly ty "cute" scény. Jo a moc fajn byl i hudební doprovod. 4* ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Po Please Come Back Mister si nejspíš na delší dobu začnu velice pečlivě vybírat další korejské seriály. Už mě přestávají bavit ta jejich typická předramatizovaná prohlášení a ponižování mnoha charakterů. Pomalu přes 70% obsahu rozhovorů je opovrhování, povyšování a spousta podobného. A není to problém pouze Please Come Back Mistr. Kdyby to bylo občané, tak to překousnu, ale už je toho na mě moc. Abych jen nekřivdil, tak má tento seriál spoustu vtipných momentů, nicméně selhává jako celek. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Sama jsem překvapená, že jsem nakonec skončila u tohoto hodnocení, protože na začátku se pohybovalo hodně nízko, protože mi to přišlo šílené a moc mě to nebavilo, ale tím vývojem a překvapeními se dokázalo pomalu šplhat nahoru. I když ten poslední díl bych přece jen trošičku pozměnila :-D :-D :-D ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Toto drama jsem měl rozdívané snad 2 roky, kdy po nějakém čase jsem si dal další a další díl. Má to samozřejmě skvělé emoce, dobré herce a příběh a to vše zalité omáčkou, která je pro Korejce vlastní, ale chápu, že to, jak píše Mkqp, může někoho už otravovat. Holt jiná kultura, která není pro každého:P ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Akorát jsem dokoukala Full House (2004) kde byl Rain takové ucho, a teď valím oči jakou má zde roli. Úplně někdo jiný, kdybych si nezjišťovala herce tak bych ho ani nepoznala. Vypadá mnohem lépe než před 12 lety! (3.10.2016) Vlastně nevím proč jsem to dokoukala až teď po 3 letech, kdy jsem viděla první dva díly. Protože vím, že i tehdy mi to přišlo zábavné. Ale jsem ráda, že tomu tak bylo protože jsem si první dva díly moc dobře pamatovala celé ty tři roky, a užívala si teď mnohem víc každý další díl. :) (20.10.2019) ()

MeGab 

všechny recenze uživatele

V prvních dílech bylo tolik vaty, že jsem neustále přetáčel, a bylo tam tolik momentů, kdy se postavy chovaly totálně napřeshubu, že jsem to před koncem pátého dílu zastavil a dál to sledovat odmítám. ()

Reklama

Reklama