Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saraswati (Mawra Hocane) je hodná a poslušná dcera, ale není příliš hezká. Nikdo se s ní nechce oženit, čímž trpí její mladší sestra, která se už chce vdávat, ale musí nejprve počkat, až se provdá její starší sestra. Saraswati chce sestře pomoci, a tak se rozhodne požádat o pomoc bývalého trestance Indera (Harshvardhan Rane), jehož přítelkyně Ruby (Shradha Das) je velmi populární, protože pomáhá ženám se změnou vzhledu. Bohužel dojde k nedorozumění a Inder je zraněn, a protože se to stalo kvůli ní, tak ho Saraswati celou noc ošetřuje. Její otec na to přijde a zavrhne ji, pro něj je jeho dcera mrtvá. (andiek05)

(více)

Recenze (20)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka, že je ošklivá? Tam jsou snad všichni stiženi slepotou. Na první pohled je vidět, že je moc hezká holka s perfektní figurou, akorát je nosatá, ale tím aspoň vybočuje z davu tuctových krásek. Jo, a taky nosí nenápadné šaty, to je toho! ____ Filmy, které prozradí konec hned na začátku, by měly nabídnout sakra dobrý příběh, aby si diváka usmířily za to prozrazení děje. Což se tady nestalo. Je to milostná romance s překážkami, klasický příběh ošklivého káčátka, vyprávěný na až moc dlouhé stopáži. _____ Ale! Hlavní herečka Mawra, hraje fakt na výbornou – jako zakřiknutá holka, jako zklamaná nevěsta, jako smířená novomanželka. Jednoduše umí hrát. S jejím protějškem je to o dost horší. Rane je sexy, kérka mu fakt sluší, ale spíš jen tak kouká, než by něco předvedl. Patrně proto ho vnímavá režie nechala téměř celý film chodit nahoře bez, nebo v rozhalence, aby vynikla jeho perfektní postava a nikdo nezkoumal, jak mu jde hraní. /27. 7. 2017/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

India opäť boduje! Aj keď miestami bol ten sentiment naozaj až príliš prehnaný a občas som mal dokonca pocit, že postavy boli počas celého filmu ponorené do takej pochmúrno-smutnej atmosféry. Údajne ide o modernú adaptáciu slávnej knihy Erica Segala "Love Story", ale malo to v sebe aj čosi typicky sparksovského (teda aspoň čo sa týka jeho skoršieho tvorivého obdobia v štýle A Walk to Remember). To všetko aplikované do indického prostredia s typickým rodinno-sociálnym podtónom. Musím uznať, že veľmi dobre zvládnuté a dramatizácia v romantickej linke fungovala na výbornú, dokonca bez ťažkopádneho klišé á la Hollywood. Mawra Hocane a Harshvardhan Rane (teda Saru a Inder) boli veľmi pekná a charizmatická dvojica. Vďaka Bollywood, za takéto filmy, čo chytia za srdce! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další indický snímek, který nám tentokrát ukazuje, že je možné natočit dvě a půl hodiny dlouhou romanci, která vás může více méně celou dobu bavit a dokáže z vás vyždímat emoce. Je to místy už trochu moc, ale třeba propojení se zpívanými scénami tady pro mě fungovalo skvěle. Finále dokáže člověka dostat naplno. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak silný filmový zážitek jsem opravdu nečekal. Co jsem čekal bylo veselý romanťák se spoustou barevných a pěkně sladěných písniček, jednoduchou zápletkou a prostě tak. Opak je pravdou a když člověku dojde, co asi bude v poslední třetině a jak to asi musí dopadnout tak je toho přepadlý a smutný. Hlavní hrdinka není kdoví jaká indická kost, ale člověk s ní tak nějak začne soucítit a oblíbí si jí. Hlavní hrdina je borec, který se postupem filmu mění z drsňáka až k něčemu, co zde nechci popisovat. Skvěle mi zde sedl i komisař, který je fakt správňák. Prostě si film pusťte a uvidíte sami Já nemohu jinak než dát 100% :) ()

Jana548 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu něco, vyždímalo to ze mně snad každou emoci a jak krásně to bylo zahraný :) Rozhodně je to film, který by si zasloužil hromadu zhlédnutí! Upřímně jsem od toho ani tak moc nečekala, kvůli délce jsem váhala ale uteklo to rychle a jsem moc ráda, že jsem na tento snímek narazila. Tady jinak než těch 5* dát nemůžu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama