Reklama

Reklama

Dobrodružství malé pandy

  • USA The Amazing Panda Adventure (více)

Obsahy(1)

Desetiletý Ryan Tyler je otrávený a znuděný městský kluk, který vyrůstá v Americe jen s matkou, zatímco jeho otec dr. Michael Tyler se v Číně pokouší ze všech sil zachránit před vyhynutím ohrožený druh medvídka pandy. Jednoho dne dostane Ryan od otce pozvání a letenky, není však vyhlídkou na prázdniny v malé čínské rezervaci příliš nadšen. Matka ho však přesvědčí, aby letěl a tak se Ryan vypraví do Číny. Čeká ho dobrodružství, které změní jeho život i když zpočátku to vypadá spíš na zklamání. Otec ho nečeká na letišti, jak slíbil, a Ryan se brzy ztratí v uličkách plných nesrozumitelných čínských nápisů. Podaří se mu sice najít malou pandí rezervaci, ale otec si ho příliš nevšímá. Nejenže má jeho rezervace finanční potíže a hrozí její zavření, ale navíc se zanícení ochránce zrovna chystá vyrazit do lesů, aby se zkontroloval pandí samici a její mládě, na které mají spadeno bezohlední pytláci. Ryan sice naštvaně prohlásí, že nebude riskovat krk kvůli nějakému hloupému starému medvědovi, ale nakonec nechce zůstat sám a přece jen otce a jeho pomocníky, Chuem a dívkou Ling, která otci pomáhá jako překladatelka, doprovází. Zjistí, že pandu i mládě chytili pytláci, po řadě komplikací se jim však podaří mládě chycené pandy zachránit. V boji s pytláky je dr. Tyler zraně a Ryan s malou pandou se ostatním ztratí. Uprostřed divočiny teď musí nejen najít cestu zpět do rezervace, ale také se utkat s dvojicí pytláků, kteří se chtějí mláděte zmocnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack William Ross: 1. Overture ,2. Streets Of China ,3. Opening Montage ,4. The Drive To The Reserve ,5. Ryan And Ling ,6. Leeches ,7. Villiage Celebration ,8. Runaway Cart ,9. Lonely Panda ,10. Tractor Ride ,11. The Search ,12. The River ,13. Finale, ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další ten typicky teplý lidský příběh, který se ale navíc může ohánět poměrně sympatickou atmosférou.. Nemám rád filmy se zvířaty, nicméně tyhle pandí oči se postarají o leccos.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Také obyčajné, nevinné a sladké rodinné dobrodružstvo, ktoré ničím neurazí, ale ani nenadchne. Možno až na tú malú pandu, ale aj tá sa mi zdala akási neprirodzená, že by bola z hračkárstva? :) Slabší priemer. 55/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Možná spíše průměrný film pro děti či milovníky zvířat, ale docela potěšil. A malá panda byla vážně roztomilá. ~(3,3)~ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rodinné, výchovneé, otrepané. Kto má rád filmy o zachraňovaní zvieracieho kamaráta, bude spokojný. Len v sprievode dieťaťa samozrejme... ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Jako malý jsem to viděl celé a tohle byly přesně filmy pro mě. Příroda, záchrana zvířete a malej americkej kluk, kterej pochopí, že život nejsou jen počítače. Teď už to sice takovou sílu nemá, ale pořád je to můj styl a něco, na co se vždycky rád podívám. Sakra, asi jsem ještě pořád dítě a to mi bude 23. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tradiční rodinný film s dobrodružným podtextem, roztomilými zvířátky a bezvýznamným příběhem i herci. Ale pro nedělní rodinné odpoledne celkem vhodné. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Žánr: Rodinný / Dobrodružný / Drama? Teď už jenom rodinný, možná trochu dobrodružný film, v dětství to ale bylo opravdu drama... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Parazitování na všeobecné popularitě pandy, jako jednoho z nejroztomilejších a zároveň nejohroženějších zvířat. Co se týká příběhu, tak je celkem nudný a akce na závěr je spíš rozpačitá. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Trošku nevím co tím chtěl básník říct... byla podstata o odloučení otce a syna? Možná! A nebo záchrana pand/y? Kdo ví! Každopádně hned co se objeví malý, roztomilý, černobílý klubíčko - strhává na sebe veškerou pozornost a původní myšlenka se kamsi vytrácí! Pro děti dobré. Vše dobře dopadne atd. atd. atd. Ale pro dospělé SAMOZŘEJMĚ nabírá na intenzitě přehnaná infantilnost, která leze ke konci na nervy. Ale jasně, je to hlavně pro děti! Proto je to přeslazený až to kape. 2,5* za 44% ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

1* za záběry krásné přírody a živé pandy. Jinak to je katastrofa. Záběr na kaskadéra čtyřicátníka padajícího z vodopádu místo malého 10letého chlapce, příliš mnoho záběrů s plyšovou nebo "živou" plyšovou pandou, zbytečně mnoho akčních scén, které tvůrci absolutně nezvládli. Dějová linie je jednoduchá a od takového filmu by taky málokdo čekal složitější, ale těch chyb a stupidního chování postav bylo prostě příliš. Ti dva "padouši" neschopní pohybovat se rychleji než 2 děti nesoucí pandu v náručí v tomto ohledu kralovali. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Zajímavé prostředí a roztomilý méďa - co víc potřebuje relaxující fanoušek všelijakých krváků a hororů ke spokojenosti? ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přestože jsou děcka a pandy neskutečně neobratné a padají z čeho můžou, mají minimálně 10 životů, takže můžou padat (popřípadě se topit) znova. Prostředí horské Číny je kouzelné, panda roztomilá, ale nudný děj společně s otřesným nesympatickým hlavním...amíkem stahuje film pod průměr. A co se hudby týče, i ten nejpovedenější motiv opakovaný každých 5 minut brzo začne štvát. ()

Reklama

Reklama