Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dusty Chandler se stal obdivovanou hvězdou country music, ale ani naprostý úspěch ho nedokázal zadržet v okamžiku, kdy se rozhodl, že zmizí z jeviště. Vydává se úplně osamocen na venkov do míst, kde se narodil, aby se znovu stal sám sebou. Žena, která doposud byla jeho manažerem, sice místo něj pošle na pódium svého milence, aby díky playbacku vystupoval jako Dusty, ale tím nemůže nahradit muže, který podlehl hlasu vlastního srdce. George Strait je skutečnou hvězdou amerických country hitparád. V tomto filmu se poprvé prosadil i jako herec. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film o muzikantovi, kterého už nebavilo koncertovat se všemi těmi efekty, světly a pyrotechnickými kousky a tak se rozhodl odpočinout si a zajet na místa kde vyrůstal a začínal s hudbou, na své pouti samozdřejmě potká i svou budoucí lásku, do které se zamiluje, pak se s ní pohádá a pak zase usmíří. Všechno dobře skončí jako u klasické romantické komedie, prostě normální oddychová limonáda, kdo má rád country hudbu může si přidat ještě jednu hvězdičku. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jak country není můj šálek čaje, tak téhle romanťárně to vyloženě slušelo. Navíc hlavní hrdina, to na pódiu umí i mimmo film, takže love story v rytmu kovbojů, lze jen vřele doporučit! ()

Žižina 

všechny recenze uživatele

Ale joo, takova country pohoda. Byla jsem na Georgove koncerte a musim uznat, ze tech 18 let je znat, ale byl to krasnej chlap. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Taková sladká countryová romantika na jedno podívání. Na G. Straitovi já jsem nikdy nějak moc neujížděl, takže mě to zase až tolik nebralo. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná s velmi chytlavými písničkami a rychlým tempem. U Straita ovšem zamrzí, že je přeci jen víc zpěvák, než herec a pokud zrovna nezpívá, je trochu horší ho poslouchat. Ale dá se to překousnout, protože těch replik tam zas moc nemá a nejsou nijak extra komplikované. Navíc to zachraňuje i krásná pohodová atmosféra a již zmíněné písničky dělají z filmu velmi pěkný film, na který někdy kouknu znovu, i když je to předvídatelné a kýčovité. Naštěstí tvůrci s tím umí náležitě pracovat a prodávají to se vším všudy. ()

Reklama

Reklama