Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé městečko Copper Valley je terorizováno neznámým cizincem, který ve svém autě unáší a zneužívá malé dívky. Jakmile dojde k únosu jedné z dívek přímo před očima matky, tak školní autobus započne zoufalou honičku za účelem dopadení neznámého zločince. Mezi pronásledovateli a pronásledovaným se však nenalézá nic jiného než poušť... (FIBO)

(více)

Recenze (6)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle veledílo se skládá v podstatě akorát ze zpomalenejch záběrů, kde se práší. Za zmínku snad stojí celkem efektní smrt fízla někde v půlce filmu. No a ten Dodge Charger je taky badass. Toť vše. Možná vás film aspoň donutí utřít si doma prach. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času... Neznámý cizinec si jezdí v okolí malého městečka, unáší a zneužívá mladé dívky... Docela mu to prochází, dokud neudělá velkou chybu... Unese malou dívku přímo před očima její matky, neohrožené řidičky školního autobusu, která samozřejmě nezaváhá a se školním autobusem se za únoscem vydá... Do této doby se jednalo o docela koukatelný thriller, který měl jakž takž atmosféru, ale po únosu dcery řidičky autobusu šlo hodně rychle všechno do hajzlu... Nudná, skoro čtyřiceti-minutová honička auta a autobusu plná nesmyslných zpomalených záběrů nemá drajv, kromě jednoho slušného úmrtí policajta se prakticky nic neděje a dva neskutečně otravní a uječení fakani, kteří sedí v autobuse tomu taky moc nepřidávají... Celé je to prachsprostá vykrádačka mnohem lepšího The Car... Nuda... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicotný horor o zabijákovi schovávajícím se v autě, ve kterém zužuje malé prašné městečko. Po všech směrech amatérské a nezáživné a atmosfericky nulové. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Čierny chrysler terorizuje malé vidlacké mestečko kdesi v USA.A hlavne jeden žltý mini školský autobus.Vidláci miesto toho aby zavolali políciu,vezmú prípad do vlastných rúk.A hlavne jedná žena je veľmi iniciatívna.Zopár ľudí to čierneauto z pekla aj zamorduje.Ale auto zrejme nemá vodiča.Prirovnávať tento film s Duelom od Spielberga,alebo s The Cars je úplne zbytočné.Pretože tento film je na smiech.Smiešne herecké výkony,dialógy,úplne všetko.Ale je to aj veľká zábava,preto aspoň za dva. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

U nás absolutně neznámý televizní film, který se odehrává na americkém zapadákově, kde nějaký strejda v černém chrysleru unáší a zneužívá malé holky. V první polovině je film myslím velmi dobrý a napínavý, protože únoscův bourák se zjevuje nezištně a scény, kdy číhá a posléze loví své oběti, jsou fakt efektní. Jenomže ve druhé polovině autorům očividně došly nápady. To je naprosto zřejmé ve chvíli, kdy – pozor SPOILER – přímo před zraky hlavní hrdinky unesou její dceru a započne NEKONEČNÁ naháněčka školního minibusu s únoscem, kterážto trvá neskutečných 34 minut. Ono ne že by tahle pasáž chvíli nebavila. Natočená je docela dobře, jenomže po pěti minutách prostě začne nudit, zvláště když jsou do ní vkládány zcela irelevantní zpomalené záběry. Navíc samotný závěr je vykradený z The Car, takže ani originální to není. Přesto udělím hned tři hvězdy, protože ta první polovina je vážně docela fajn. ()

Reklama

Reklama