Epizody(72)
Episode 27 (E27)
Episode 28 (E28)
Episode 29 (E29)
Episode 30 (E30)
Táňa Pauhofová tentoraz stvárni racionálnu a puntičkársku zoologičku Dominiku, ktorá má rada fakty a prekvapenie či improvizácia sú jej najväčšími nepriateľmi. Ján Koleník naopak opäť okúzli diváčky svojím šarmom, jeho seriálový Peter by mal byť totiž absolútnym protikladom Dominiky, dobrodruh s akčnou povahou a svojskými spôsobmi, ktoré získal počas pobytu v Afrike. Je to sebavedomý a za každú cenu úprimný chlap so zmyslom pre spravodlivosť. Mladá dvojica si od prvej minúty navzájom lezie na nervy, doťahuje sa a robí si schválnosti, sami si však neuvedomujú, že práve týmito nevinnými hrami sa k sebe čoraz viac (TV JOJ)
(více)Recenze (31)
Čestne priznávam, že som to vydržal pozerať 10 minút. Už počas titulkov bolo zjavné, že je zle. Ale tie treťotriedne dialógy a prehrávanie profesionálnych hercov. Toto je určené divákom s IQ 50 a menej. Alebo chceme vďaka takýmto seriálom postupne dostať na spomínanú úroveň IQ všetkých divákov?! Nedávno som si kládol otázku, prečo Donutil a Kačer prikývli na účinkovanie v Doktorovi Martinovi. Včera som videl polovicu slovenskej elity hrať dehonestujúcim spôsobom a nostalgicky som spomínal na Doktora Martina. ()
Ako urobiť serial s názvom ZOO ktorý vôbec nebude o ZOO a zvieratách v nej ? Partí v zložení Braňo Mišík, Ivan Predmerský, Jozef Koleják,Michaela Bobocká, Veronika Kolejáková, Kristina Levai, Ján Luterán, Barbora Hrínová, Tereza Oľhová a Martina Sľuková sa to podarilo. Hercov uprimne ľutujem ináč su týto herci špičková trieda a elita mezdi Slovenskými hercami. Škoda bolo by zaujimavé vidieť takyto formát len urobený niekmy kto naozaj vie o čom život v ZOO je. ()
U nas to sleduje manzelka s dcerou, ktora je vo veku,z e sa jej vsetky zvieratka pacia. Ja to pocuvam na pol ucha a obcas sa dokazem zasmiat na niektorych hlaskach. Kolenik si zahral velkeho ochrancu zvierat, cize uplny protiklad z predchadzajuceho serialu. Aj niektore mena postav su mi viac ako cudne na slovenske pomery. ()
Ono to nevypadá úplně zle, ale jak scénář, tak i herecký výkon Jána Kolejníka a jeho hereckých kolegů jsou prostě chabé. Celé je to strašně nepřesvědčivé. Nenáročného diváka to asi pobaví (jakož i moji manželku na mateřské dovolené), ale kdokoli jiný vyhodí po pěti minutách sledování tohoto seriálu televizi z okna. ()
Vztahový seriál, který má několik vyjímečných věcí: 1) námět zoo, takže se tam mihnou roztomilá zvířátka, jupííí 2) to je snad první česko-slovenský seriál, kde štáb zavítal do Afriky - jedna hvězda navíc 3) excelentní herecké slovenské obsazení plus dokonce Tomáš Hanák 4) Koleník tam třetinu času běhá do půl těla a některá děvčata se taky mihnou do půl těla, ale jen zády ( nádherná Dominika Richterová ) a pak mínusy 1) nezáživný způsob vyprávění 2) pod obalem atraktivního tématu je to jen vztahovka, která je celkem dost nudná. Potenciál to mělo, ale víc jak deset dílů jsem nedal a to jsem to měl jako kulisu k práci. ()
Photo © Archiv TV JOJ
- Herec Přemysl Boublík (Riško) má vo svojej izbe plagát k filmu Verejný nepriateľ (1998), na ktorom je vidieť dvoch hercov, a to Willa Smitha a Gena Hackmana. (maestrotatum)
- Kulisy pre vchod boli postavené na druhej strane bratislavskej ZOO, zhora nad pavilónom nosorožcov. Okrem bratislavskej ZOO sa scény s tigrami natáčali v Oáze sibírskeho tigra v Kostolnej pri Dunaji. (Flymaster)
- Seriál sa nakrúcal v prírodnej rezervácii Masai Mara v Keni a v bratislavskej zoologickej záhrade. Niektoré scény sa tiež natáčali v českej ZOO Dvůr Králové. (Darkage)