Reklama

Reklama

Gopumgyeok jjaksarang

(seriál)
  • Jižní Korea 고품격 짝사랑 (více)

Obsahy(1)

CEO Choi Se Hoon ví, co chce, a každý se ho bojí. Když spatří Yoon Yi Ryung, je jí okouzlen a je rozhodnut jí nabídnout kontrakt, zvláště poté, co zjistí, že se dívka zná i s jeho konkurentem CEO Jangem. Aby dívku přesvědčil, vydá se za ní i do hor, kde po smrti svého dědečka žije úplně sama. Ale Yi Ryung se nechce stát hvězdou, je spokojená se svým životem a nabídku neustále odmítá, s čímž se Se Hoon nedokáže smířit, protože poprvé v životě u něj někdo vyvolává pocity, které do této chvíle nezažil. (andiek05)

(více)

Recenze (3)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

20 dílů a v podstatě se tam nic nestalo? Já pořád čekala nějakou zásadní změnu v životě hlavní ženské postavy a ona si jen najde chlapa? Huh. Jinak příjemné obsazení, občas vážně vtipné scény, ale je to opravdu jen takový průměr. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Díly nejsou dlouhé a díky ději to i dost rychle uteče. Přiznávám, že na jednu stranu se tam určité věci na můj vkus trošku vlekly, ale zase na druhou stranu to díky Jung Il Woovi bylo dost zábavné. Opravdu jsem se bavila :-D :-D ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Ona samostatná, on stereotypní s předsudky. Slabý odvar Pýchy a předsudku. Sem tam vtipné, trochu romantické. Souhlas s Lamou. ()

Reklama

Reklama