Reklama

Reklama

Šimon a Matouš

  • Česko Šimon a Matouš: Obchodníci s diamanty (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoduchá zápletka skýtá skvělý prostor dvěma neuvěřitelným smolařům - Šimonovi a Matoušovi. Hoši nevědomky pašují diamanty po nichž pasou party ziskuchtivých zloduchů. Ovšem vzít našim hrdinům něco, co sami nechtějí dobrovolně vydat není tak snadné. Film plný bitek a situací postavených na hlavu - zkrátka fantastická italská komedie bez hlavy a paty, zato s tělem plným špaget a smíchu... (Levné knihy)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Neskutocne precenovany film. Uz samotne filmy Terence Hilla a Spencera nikdy neboli kulty svetovej kinematografie, malo to len jednoduchy nasilnydej, fackovacky, bitky v realite nefungovali nikdy, po hereckych vykonoch ani slychu. A tito dvaja napodobnitelia su este o 2 triedy nizsie. Primitivizmus, ubohost, cely tento film.

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

Když jsem se na to koukal jako malý,vždycky jsem myslel,že v tom hraje Spencer a Hill,až teď jsem zjistil,že ne:)

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Už jako malý jsem se na toto duo díval každým dnem. A nyní jsem na to po letech narazil, a jsem na tom stejně. Je to skvělá komedie, samozřejmě is Riviérou.

marv.

marv. (hodnocení, recenze)

Dobrá klasika. Dobrý film. Dá se na to i po letech koukat. Fakt legrace.

Maglor

Maglor (hodnocení, recenze)

Jako děcko jsem tenhle film miloval a vždycky jsem si představoval, že se budu umět taky takhle prát.:-) Nevím, jestli bych se na to vydržel dívat i dneska, ale z nostalgie je to za čtyři *. Byla to velká legrace...

markul

markul (hodnocení, recenze)

to Mariin: Nesouhlasím s tebou. Tohle se mi líbí i po mnoha letech. Ale to o dnešních takzvaných "bláznivých komedií" nemůžu říci. Ikdyž přiznávám, že nostalgie hraje velkou roli, přesto se mi to opravdu líbí a nenazýval bych to brakem.

pody80

pody80 (hodnocení, recenze)

"Najlepsi film Buda Spencera a Terrenca Hilla (napriek tomu, ze v tychto filmoch ani nehrali)"

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Ano, on je totiž Funes většinou o 10 tříd výše než tento úpadkový brak. Ale přiznávám, že v dětství jsem se na to vydržel dívat.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Když mi bylo deset, miloval jsem je všechny - Šimona s Matoušem, Fantozziho, Fantomase i četníky. O bezmála dvacet let později mi už zůstal jen ten Funés.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

stačí skvělá hudba :-) stále dokola rozhodně poslouchatelná :-) a prostá legrace, doufám, že nikdo nečekal Hamleta nebo něco podobného...

 (hodnocení, recenze)

Opravdu bych chtěl pochválit herecký výkon Buda Spencera a Terence Hilla. Jsou v tomto filmu jedineční a nenahraditelní...

Reklama

Reklama