Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jae-hyeon (Yeon-seok Yoo) je nenapravitelný sukničkář, který nenechá na pokoji žádnou sukni, Soo-jeong (Chae-won Moon) naopak trochu upjatá holka, která je se svým přítelem již 10 let. A tihle dva se setkají ve vlaku do Busanu, kde bezprostřední Jae-hyeon pár minut po seznámení Soo-jeong oznámí, že by se s ní chtěl vyspat. Ta ho považuje za blázna, ale jelikož se oba snaží najít zmizelého basketbalistu Jin-cheola, spojí síly a vydávají se na společnou cestu Busanem, při které se navzájem poznávají. (LangiJ)

(více)

Recenze (15)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jak to asi dopadne, když se pár minut po seznámení zeptá bezprostřední svůdník lehce upjaté holky, zda s ním stráví noc... Zas jeden z filmů, kde si Korejci nehrajou na nepolíbené svatoušky a nebojí se o sexu i mluvit :) Nejsou tu sice žádné odvážné postelové scény, ale ani to není film, kde se dvojice sotva chytne za ruce. Pohodová, místy vtipná romantika se sympatickou hlavní dvojicí. Bonusem pak ještě byly pěkné podzimní exteriéry a tour Busanem. Přeloženo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková hezká romantická komedie, která nabízí to, co očekáváte. Romantiku, hezké lidi, milostný příběh, který je až pohádkový, a sem tam nějakou gradaci napětí a emocí. Končí to očekávaně, nepřekvapí to, prostě to, co chcete. Ale nějak si nemůžu pomoct, to korejské balení se mi líbí víc než americké. Většinou. Navíc je to místy opravdu vtipné. ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca K-romcom, ktorá v princípe neprináša nič svetoborného (a i humorných scén je menej), no náramne dobre sa na ňu díva, a zároveň exteriéry (najmä Busanu) sú dokonalé a krásne :). Chémia medzi ústrednou dvojicou zaujímavá, prinaša aj poučné momenty, no od začiatku tak nejak predpokladáte, že to skončí tak, ako skončí :o). A v princípe to ani nie je problém. Poteší Moon Chae-Won so svojím nevinným pohľadom, veľmi príjemná hudba (dokonalý cover songu Photograph od Eda Sheerana, ktorý ani za svet nemôžem nájsť) a v princípe aj koniec, ako na takýto film má byť. Prižmurujem oko, a zaokrúhľujem nahor na 4* ;). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo odvážnejšie od tej premisy a otvorených rozhovoroch o sexe. Ale nakoniec to je len klasická cudná Kórejská romantika v ktorej dôjde na sex až po vyše hodine. A aj to len v decentnom prevedené. Padne bozk, nastane zatmievačka a divák nech si to divoké ródeo predstaví vo svojej fantázii. Nasleduje záber v ktorom je ona už dokonale vystajlovaná a on sa sprchuje pretože si asi no, zahral basket, keďže strávili noc v telocvični. Ale ako štandardná romantika to je pohode. Chémia medzi ústredným párom funguje dobre a prvú hodinu sa pekne vtipne pošťuchujú. Snáď by som len prijal výraznejšie herecké obsadenie. Ona ma dvakrát neočarila a on je taký nevýrazný typ. Z vedľajších postáv ma väčší priestor jedine kamarát hlavného hrdinu, ktorý je komickou figúrkou, ktorej sa neustále niečo nedarí a jeho trampoty sú natoľko prehnané, že ma niekoľkokrát nahlas rozosmiali. Bohužiaľ po tej noci plnej basketu alebo čo tam ten pár po zatmievačke stváral, nastane otravná posledná tretina v ktorej si obidvaja vyjasňujú city a pritom sa odmietajú, aby sa vo finále veľkolepo dali dokopy. To bolo fakt otrepané a nudné. Táto časť sa proste vôbec nevydarila. Ale napriek tomu to je celkom pohodová romantika na jedno pozretie. 6/10. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Nevadilo by vám se se mnou dnes vyspat?" 4*, protože: 1) Nevadí mi (mám rád) pomalé tempo vyprávění. 2) Chtěl jsem vidět kvůli Moon Chae-won a ta nesklamala, naopak předvedla několik nových sympatických výrazů a dokazuje nadále svoji schopnost hrát a přirozenost. 2) Yoo Yeon-seok je taky dost dobrý herec, jen mě nezajímal tolik :). 3) Potěšilo mě pár známých tváří ve vedlejších a epizodních rolích. 4) Má to pěknou hudbu. 5) Návrh sexu zadané ženě není zcela standardní téma. ■ MV s nepůvodní hudbou: https://www.youtube.com/watch?v=QDs8ZfMdAos ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama