Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Onoho tmavého večera dojde v jedné z londýnských ulic k vloupání do obchodu hned vedle klenotnictví. Ptáte se, proč vedle klenotnictví a ne raději do něj? Inu, zlodějíček Sam Field se tak pekelně soustředil na to, kolik kroků kterým směrem se v té tmě tmoucí podle předem nacvičeného plánku ve šperkařství vydat, až si dočista spletl obchod. Druhý den poté někdo nabízí studentům prominentní zubařské školy přímo dokonalé dentální nástroje. Dva smolaři David Cookson a Brian Dexter, vědomi si výhodnosti této nabídky, pomůcky koupí. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Komedie, která neurazí, ale smíchy se asi zrovna nepotrháte. Spíš se víc tváří jako vtipná, než že opravdu vtipná je. Většina fórů je založena na pitvořícím se a šišlajícím Kennethu Connorovi v roli podvodníčka, který se ve snaze zachránit si krk před policií dostane mezi studenty-praktikanty lékařství. Mimochodem, Kennetha už známe z Carry On, Constable, kde si zahrál ztřešenou postavu konstábla Constable. Tento film se dočkal svého pokračování v Dentist on the job. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz som natrafil na filmy, kde zatuchlinu citit na kilometre daleko, a pri registracii som vedl, ze natrafilm na kadejake hluposti, co behom casu neskutocne zostarli. A ze natrafim na "komedie"u ktorych budem tuho rozmyslat, na com sa vlastne smiat. Toto je jedna z nich . 20 % ()

Reklama

Reklama