Reklama

Reklama

Češi na cestách

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle nebudou tušit, s kým ani kam pojedou. Nechte se i vy překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Budou to například někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a několik dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak si navzájem sednou? Bude docházet ke konfliktům, nebo si to pořádně užijí? V osmi dílech navštívíme společně s nimi blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková. (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Češi na cestách aneb televize Prima hledá svůj Mariánský příkop. Říkám si, jakou fyzickou a duševní hygienu musí podstoupit manželský pár komentátorů, který si přece musí uvědomovat, jaké srajdě propůjčili své jméno. Nepřestává mě překvapovat, co všechno jsou české komerční televize schopny předložit svému publiku. Viděl jsem jediný díl, který se mi omylem nahrál na harddisk, a bohatě mi to stačilo. Stručně a výstižně charakterizuje tohle dílko komentář uživatele slunicko2: "Sdružená reklama cestovní kanceláře a pojišťovny si hraje na reality show." Celkový dojem: 0 %. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zatímco se všude vysílají různé mutace pořadu Syřané na cestách, my jsme do světa vyslali svou elitu - vykrmená čuňata bez vzdělání a obecného rozhledu. Tak, světe, dívej se, to jsme my, Češi. Thenk jů, wý zind a big šwajnen, wý is a stupído omylo, máme éčka, šit, jů nou, šu šu šu, wý letíme, das is amejzink end Ýtý telefonýrt nach haus. Naprostá špička televizní zábavy, deklarující svůj definitivní úpadek a dno cestopisné dokumentaristiky. Pět hvězd, jelikož takhle jsem se nám už dlouho nezasmál. ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Žhavý kandidát na nejtragičtější pořad všech dob. Marnost nad marnost, totálně o ničem. Dva nounejmové jedou kamsi na dovolenou. No to je teda koncept. Proboha. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Z hlediska cestopisného je výpovědní hodnota minimální, z hlediska zúčastněných aktérů ("účinkující", scénárista, komentáře Vydry s Bouškovou) maximální... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tvrdit, že úroveň pořadu je bůhvíjak skvělá, ale něco jsem si z něho přece jenom vzal. Nebudu se tu bavit o výběru jednotlivých účastníků a o jejich IQ už vůbec ne, ale já se bavil hlavně z cestovatelského hlediska. Rád jezdím každý rok poznávat nové krajiny i cizí kultury (ne nesouhlasím s migrační vlnou…) a i při sledování filmů se rád kochám prostředím, kde se natáčelo. Takže po této stránce bylo příjemné znovu vidět některé města,památky – ale jinak je/byl pořad vážně bída. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Vždyť je to normální cestopisný dokument (sponzorovaný cestovkou) ve kterém je komentář prokládán záběry dvou "vyvolených" dovolenkářů... Nic tam nedělají, jsou jen na dovolené a pronášejí sem-tam nějaké plky kvůli kameře. Poroč tam jsou, k čemu? Vyjímečně hodnotím po prvním díle a nevidím důvod k dalšímu sledování. Trochu jako Ženy na cestách, jen tam ti účastní nemají tolik prostoru k opruzování svými moudry. edit: Nechal jsem se ukolíbat relativně neškodným prvním dílem... Po přetrpění dalších dvou dílů musím s hrůzou v očích a navštívenkou od psychiatra konstatovat, že to může být ještě horší... Ano, je to pokračování "úžasného dokumentu" Ženy na cestách a snižuji na "odpad". Jakýkoli jiný cestopisný dokument je lepší než tento degenerativně zmutovaný hybrid. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když televize hledá dementy, kteří představují v cizině náš národ. Nevkusný hnus!!!! 0% :( ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Vydra s Bouškovou dostali další primácký kšeft a la Prostřeno. Tentokrát burani nevaří buranům. Tentokrát burani cestují po světě a dělají České republice skvělé jméno. Kam ještě se dá klesnout, Primo? ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit s komentářem Hrabky o dvou nounejmech. V jednom dílu letěla na dovolenou s nounejmem totiž DOMINIKA MYSLIVCOVÁ a to žádnej nounejm není. Už jen proto, že TV Prima sponzoruje dovolenou týhle kundě (i když s nounejmem), nezaslouží tenhle pořad nic lepšího než odpad... ()

rakovnik

všechny recenze uživatele

Po úspěchu "Žen na cestách" zde máme zbrusu novou, originální a velmi dlouhou reklamu nejmenované cestovní kanceláře. Díky, ale že bych se musel dívat na moře, ve kterém leží a výská zrovna třeba V*ka, to opravdu nemám zapotřebí - raději bych se díval na skutečného plejtváka, či slona, kočku, nebo jiné zvíře. Vypovídací hodnota nulová, reality složka nulová, estetika záběrů nulová...nechápu lidi, kteří za dovolenou zdarma jsou ochotní se nechat sledovat kamerou. Sice je to legrace, protože češi se rádi vysmívají druhým, ale jinak velmi smutná reklama. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Derivát Žen na cestách oslavující českou průměrnost a křupanství. Kdyby aspoň ti cestovatelé byli lépe vybíráni! V Ženách vše zachraňovala alespoň Zlatuš, která byla ve své prostotě alespoň úsměvná, zde zůstává jen ostuda a trapnost. Hrůzostrašné! ()

MurielRezek

všechny recenze uživatele

Spárovaní křupani Made in Czech Republic na dovolené.. a všechno grátis, hm. Vražedná kombinace pro křupanství na entou:-)? Musím uznat, že se této 'cestovatelské dokumentaristice' podařilo jakési kouzlo (ne)chtěného: reklama jak hrom skvostné buranské klientele jedné cestovky (která si tu dělá reklamu). ()

Richie24 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to de facto omylem, coby pozadí k večeru v místnosti na chalupě, jelikož rodinné osazenstvo je jednoduše zvyklé mít puštěnou televizi, aniž by ji nutně muselo aktivně sledovat. Ale jestli tohle někdo myslí vážně... A jestli tyhle typy mají "reprezentovat" naši zem v zahraničí, tak to teda vážně potěš koště s náma. Odpad odpadů, bohužel. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, jak ještě utvrdit cechacky v jejich výjimečnosti, než poslat nejprumernejsi z nich někam do prdele a nechat je kecat nezajímavý hovna! Super ()

anitae

všechny recenze uživatele

Fenk jůů, Primo za tento dokument. Ale koukat na tupce, vyžrance a barbíny, jak cestujou plní seběvědomí mi zvedalo žaludek. Jediný co mělo aspoň minimální informační hodnotu bylo doporučení o zdravotních rizicích dané země na konci pořadu. A to jsem si říkala, jaká hrůza je benefice pro Donutila Vůně krétské kuchyně - beru zpět a z toho kulturního šoku se musím jít vzpamatovat. ()

Reklama

Reklama