Reklama

Reklama

Češi na cestách

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle nebudou tušit, s kým ani kam pojedou. Nechte se i vy překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Budou to například někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a několik dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak si navzájem sednou? Bude docházet ke konfliktům, nebo si to pořádně užijí? V osmi dílech navštívíme společně s nimi blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (40)

rakovnik

všechny recenze uživatele

Po úspěchu "Žen na cestách" zde máme zbrusu novou, originální a velmi dlouhou reklamu nejmenované cestovní kanceláře. Díky, ale že bych se musel dívat na moře, ve kterém leží a výská zrovna třeba V*ka, to opravdu nemám zapotřebí - raději bych se díval na skutečného plejtváka, či slona, kočku, nebo jiné zvíře. Vypovídací hodnota nulová, reality složka nulová, estetika záběrů nulová...nechápu lidi, kteří za dovolenou zdarma jsou ochotní se nechat sledovat kamerou. Sice je to legrace, protože češi se rádi vysmívají druhým, ale jinak velmi smutná reklama. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zatímco se všude vysílají různé mutace pořadu Syřané na cestách, my jsme do světa vyslali svou elitu - vykrmená čuňata bez vzdělání a obecného rozhledu. Tak, světe, dívej se, to jsme my, Češi. Thenk jů, wý zind a big šwajnen, wý is a stupído omylo, máme éčka, šit, jů nou, šu šu šu, wý letíme, das is amejzink end Ýtý telefonýrt nach haus. Naprostá špička televizní zábavy, deklarující svůj definitivní úpadek a dno cestopisné dokumentaristiky. Pět hvězd, jelikož takhle jsem se nám už dlouho nezasmál. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Češi na cestách aneb televize Prima hledá svůj Mariánský příkop. Říkám si, jakou fyzickou a duševní hygienu musí podstoupit manželský pár komentátorů, který si přece musí uvědomovat, jaké srajdě propůjčili své jméno. Nepřestává mě překvapovat, co všechno jsou české komerční televize schopny předložit svému publiku. Viděl jsem jediný díl, který se mi omylem nahrál na harddisk, a bohatě mi to stačilo. Stručně a výstižně charakterizuje tohle dílko komentář uživatele slunicko2: "Sdružená reklama cestovní kanceláře a pojišťovny si hraje na reality show." Celkový dojem: 0 %. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Vždyť je to normální cestopisný dokument (sponzorovaný cestovkou) ve kterém je komentář prokládán záběry dvou "vyvolených" dovolenkářů... Nic tam nedělají, jsou jen na dovolené a pronášejí sem-tam nějaké plky kvůli kameře. Poroč tam jsou, k čemu? Vyjímečně hodnotím po prvním díle a nevidím důvod k dalšímu sledování. Trochu jako Ženy na cestách, jen tam ti účastní nemají tolik prostoru k opruzování svými moudry. edit: Nechal jsem se ukolíbat relativně neškodným prvním dílem... Po přetrpění dalších dvou dílů musím s hrůzou v očích a navštívenkou od psychiatra konstatovat, že to může být ještě horší... Ano, je to pokračování "úžasného dokumentu" Ženy na cestách a snižuji na "odpad". Jakýkoli jiný cestopisný dokument je lepší než tento degenerativně zmutovaný hybrid. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Slabší "cestovatelský" seriál, ale proč ho hned odsuzovat? Exim tours a ERV cestovní pojišťovna si pro Primu udělali pořad, vybrali cestující/účastníky zájezdu a jede se. Vetšinou to jsou jednodušší vypasení Čecháčci bez špetky znalostí a rozhledu, ale takový je každý druhý. K tomu komentář Vaška Vydry je taky děsivý a kvůli němu frčka dolů. Měl by si vzít příklad z noblesního komentáře Donutila s Bartoškou. Tak proč se na to dívat? No protože Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, tam už jsem byl a rád se podívám, kde jsem byl, a Zanzibar, Kapverdy, Dominikánská republika a Senegal mě teprve čeká, tak se podívám, jaké to tam je. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama