Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Recenze (40)

Fr 

všechny recenze uživatele

„HELE. MY SE TĚ NESNAŽÍME VYDÍRAT. JEN CHCEME, TATI...“ /// Hroznej vopruz… Dva bráchové hledaj fotra (žádný malý děti… dospělý chlápci, kde jeden si myslí, že jeho život stojí za hovno a ten druhej je klikař. A většinou se chovaj jako kokoti). Berou to vážně a zjišťujou, že těch variant je víc. A víc… Tak je to takový…. Jako když třeba Bill Muray vzal Zlomený květiny. Nebo když holky sedly do Tátovy volhy… Okamžiky, který třeba jsou i vtipný - na mě to moc nefungovalo. Prostě nakonec je to vo takovým tom sbližování… ale s celkem fajn pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vzít bráchu na vejlet (aby si konečně zapíchal). 2.) U nás platí, že fotr je neznámej (a chystáme se ho hledat). 3.) Thx za titule „satanic.girl“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut celkem slušná práce a je fajn vidět po delší době Owena Wilsona. Příběhově je to celkem zajímavé, dvouvaječná dvojčata se rozhodnou pátrat po svém otci a že to snadné nebude se dozví hned při prvním adeptovi, jelikož jejich máma v 70 letech na discotéce řádila a nohy roztahovat problém neměla. Je zde pár vtipných sexuálních narážek, má to fajn tempo a překvapivě velmi dobrý závěrečný zvrat, který slušně překvapil. Na jedno podívání fajn. 65% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ed Helms tradičně hraje přitroublýho slušňáka, Owen Wilson tradičně hraje frikulína a tahle dvojice docela zafungovala a film mě pobavil. Sice to nedrží moc pohromadě a spíš se to rozpadá na jednotlivý části, ale uteklo to jako voda. K tomu jako bonus výborný obsazení vedlejších rolí. Podle mýho názoru je zdejší hodnocení dost krutý. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas nečekaně vtipné putování za poznáním, kdo je vlastně otec. Owen Wilson se mě zdál po delší době zase tak nějak správně sympatický jako v dobách své největší slávy. Za nejlepší scénku považuju návštěvu v Miami kdy Ving Rhames vzpomíná na matku našich pátrajících bratrů. Role potenciálních otců si střihly hodně zajímavé postavičky. Všem vládne Simmons. 60% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale tohle je skvělá komedie. Pořád nějaké zápletky a konec naprosto nepředvídatelný. Za mě super. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Father Figures" je nakoniec lepšou komédiou, než som si myslel, že bude. Nebol som úplne nadšený z obsadenia, no dokázalo ma príjemne prekvapiť. S Owenom Wilsonom osobne nemám problém, no reálne som nikdy nebol fanúšikom Eda Helmsa. Často pôsobí maximálne trápne, otravne a málokedy dokáže dať filmu správneho ducha. No v tomto filme taký vôbec nie je. Dokonca mám pocit, že je to jedna z pár rolí, kde mi absolútne sedel. Nesnažil sa do toho dávať moc afektu, humor (až na pár výnimiek) nebol prízemný a celkovo sa sústredíme najmä na vzťah medzi dvoma bratmi, kde jeden celý život žiarlil na toho druhého. A teraz idú hľadať svojho pravého otca. Takže máme tu niekoľko dobrých tipov na otca a scénkam humor rozhodne nechýba. Je to jednoduchý film, v niektorých miestach priehľadný, ale v iných zase naopak vie priniesť aj pár dobrých prekvapení. Ja som si osobne sledovanie užil a myslím si, že ak máte radi komédie, tak toto je (podľa mňa) jedna z tých lepších. Som spokojný. Hodnotenie: B ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice né, že by mi byli uplně nesympatický (koneckonců Wilsona jsem viděl po hoooodně dlouhé době rád), ale asi mě nebavily jejich charaktery. Zde jasně vítězí vtipem vedlejšáci aka JK Simmons, Walken, Rhames..ty mi aspon trochu pozdvihly koutky..jinak dost nemastná neslaná komedie. Dvě s odřenýma.. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná a zábavná komedie o hledání svého otce, příště asi zkusit vybrat jinou dvojici a možná by to přeci bylo lepší ale budiž. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dramu malo dojimave a na komediu malo vtipne. Premisa je celkom originalna, ale prevedenie celkom nuda. Ustredna dvojka chodi od jedneho potencionalneho otca k druhemu, ale dvakrat zabavne a ani zaujimave to nie je. Zachranuje to az vydarene finale a jeho pointa. Vysledkom je tuctovy priemer, ktory nestoji za pozretie. 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson a Ed Helms v sobě rozhodně mají komický potenciál, což se i projevilo v některých scénách, ale tahle cesta za hledáním vlastního otce prostě nevyšla. Je to zdlouhavé, hraje se na výkony herců ve vedlejších rolí, ale bez toho, aby jim scénář dal něco zajímavého. Další špatná, skvěle obsazená americká komedie. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Přehnaně naivní a předvídatelná komedie, zároveň ovšem moc příjemná a skvěle obsazená. Navíc myslím, že jí hodnotitelé trochu zvytečně křivdí (hodnocení v době komentování 5,1 na imdb), přesto odolám pokušení dát víc a hodnotím průměrem. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príjemná blbina, ktorá mi až tak neprekážala. jasné, ten záver je klišé nad klišé, ale do vtedy tá hodinka a pol bola celkom sranda. 2 z 5 ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Jako dívatelné, ale nic moc, rozhodně nečekejte nějakou komedii, je to sotva k zasmání, spíš takové rodinné (ale pro dospělé, pro děcka ne) a spíš taková cestománie - jedem do světa poznávat nové místa a lidi. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(72/2018) / Ving Rhames rules. Parádne cameo. Father Figures nie je rozhodne film pre každého. Hlavné dva dôvody sú dvaja hlavný herci. Owen Wilson v kombinácii s Ed Helmsom tipujem odradí veľa ľudí hneď zo začiatku. Tým viac, že obaja dostali na starosti totálne divné postavy. Zvláštny mix komédie (málo vtipnej) a drámy (málo dramatickej) je ale vo výsledku veľmi zaujímavým filmom, hlavne vďaka originálnej záplatke a pomaličky začínajúcej chémii ústrednej dvojky. Ako hovorím, ak niekomu tieto dva ksichty nesadnú, asi sa už nedostane k fáze, že by začal mať film rád. (7/10) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká záplavu humoru a trapných situací, bude zklamán, vlastně nepočítám-li jedny kočičí oversize varlata, je film prostý i jakýchkoliv hrubozrnných scén. To oceňuji. Jinak jde o prostou road movie středního proudu, lehce stravitelnou, v závěru i mírně dojemnou. 60% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Príliš málo vtipu, drámy, komédie a kde sa vzal v žánroch šport, tak to nechápem, pretože to je určite len omyl. Po celý čas na dve hviezdy, ale slušný koniec to zdvihol aspoň na priemerné tri, aj keď len s odretými ušami. ()

WayDott odpad!

všechny recenze uživatele

Maminka byla v 70 letech trochu lehčí a kluci teď hledají svého otce. A každá další možná varianta je horší a horší. ()

Reklama

Reklama