Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro Katju Benneche je vrcholem kariéry být vedoucí archeoložkou. Při vykopávkách v Mexiku náhle drží v rukou masku legendárního španělského válečníka, což je velkolepý objev. Ale pak přijde šok: její dcera je unesena a únosci ji chtějí vyměnit za cenný poklad... (TV Barrandov)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typický německý televizní snímek s kostrbatým dějem, dobrou výpravou a snahou o poselství. Námět jednoduchý jak facka a příběh tak otřepaný, že to snad už ani není pravda. Prostě se najde nějaká maska a hned je o ní nesmírný zájem. A děj je po celou dobu veden kolem únosu dcery archeoložky a boje o záchranu jí i masky. Byť je znatelná snaha o dramatičnost, obsahuje to i hluchá místa. Chybí tomu plynulost, což je asi největší vada na celém vyprávění. Pro TV vysílání dobrý ale asi jen na jedno zhlédnutí. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Cenný ako cenný. Hrdzavina od zradcu španielskej výpravy, kec, blud. Vymenili by ste syna za polorozpadnutý meč Robinna Hooda alebo zničený opasok Jurka Jánošíka? Asi nie. K tomu všetkému je tu toľko twistov až z toho páli viac ako mexická mizerná kuchyňa, z ktorej sú všetci prepotení a červení. Ale výprava dobrá, Mexiko človeče by jeden nečakal a jeden headshot je tiež smutný. Ináč klasika mizernej formy, kde spomaľováky, zastavovanie obrazu a snímanie akoby zhora ručne sú na takovýto film luxus a kontraprodukcia. Kŕčovité herectvo a taká mamka by bola bez Denzela stratená. K tomu teda tak, že o poklad a archeológiu ide najmenej. Niečo sa deje medzi s týma skrz to, ale Muž v ohni to s určitosťou nebude :)) (videné 08.01.2016,Kino Barandov) ()

Reklama

Reklama