Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Frankova kariéra začne nečekaně šlapat, Sue si chce vytvořit novou identitu a na jedenáctiletého Billa čekají potíže snad za každým rohem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na základe odporúčanie som si F is for Family pozrel a dobre som spravil, pretože Frank Murphy, jeho žena Sue, ich deti Kevin, Bill a Maureen a samozrejme pes Mayor príjemne prekvapili a občas aj predčili legendárnych Simpsonovcov. Trochu smutnejšie ako spomínaný Homer a jeho rodinka, o to však úprimnejší obraz rodinného amerického života. A nielen toho ich. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se zálibou v situační přisprostlé animované seriály (big up pro Big Mouth, Paradise PD nebo Bojacka) jsem tak trochu náhodou narazil na Netflixu na další možná trochu lacině vypadající, ale obsahově nečekaně trefný animák o jedné americké rodince, kterou provází jedna trable za druhou. Když se prokoušete prvními pár díly a sednete na lep všem zúčastněným, začne vás jejich nelehký život vyloženě bavit. Jako rychlá dvacetiminutovka k snídani, obědu nebo večeři je F is for Family zcela ideální. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhšej dobe som si pozrel nejaký ďalší animovaný seriál o americkej rodinke a bolo to super. Zasadanie do 70 rokov je fajn, príbehy epizód ujdú ale nie je to nič prelomové. Párkrát som sa aj zasmial lebo niektoré vtipy sú fakt dobré. Je to super. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animované seriálové prekvapenie od netflixu. Frank a jeho rodina ma dostala. Najlepšie časti asi boli Halloweenska, Futbalová, Vianočná. Ale aj prvá s TV zdvihla ladku seriálu pomerne vysoko. Prvá séria to má za plný počet a osobne si myslím že ide o jeden z najlepších vytvorov od netflixu, ktorý predbehol seriály ako Griffinovci či Bricklebarry a podobné. Som zvedavý na dalšie 2 série. 5* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama