Reklama

Reklama

R jako rodina - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Frank má nezvanou návštěvu – otce, se kterým si nemá co říct. Těhotná Sue hledá podporu u hnutí New Age a Murphyovic děti zkoušejí novou image. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlho očakávaný seriál ma ďalšiu sériu , konečne. Ale nestala až tak za to. Nebola už tak dobrá ako predošlé ale dala sa pozrieť. Očakávanie boli väčšie ako kvalita 4tej serie, to jednoznačne. Snáď bude ďalšia lepšia, keď sa jej vôbec dočkáme.4* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem se děsil toho, že seriál potká nevyhnutelný úpadek zásluhou přidání postavy dědy Billa do celkového příběhu, ve finále jeho otravné scény dokázaly přebít veškeré okolní, které více než smích doručovaly spíše skličující pocity a třebaže má jít primárně o komediální seriál, já si ty vypjaté momenty užil mnohem víc a s krásným a zároveň nejistým koncem se ve velkém těším na 5. sérii. [viděno na Netflixu] ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa už spomína v ďalšom komentári k tejto sérii, 4 sezóna nebola až tak dobrá ako tie predošlé a asi najviac ju dole stiahla epizóda venovaná Rosiemu, ktorá sa snažila pôsobiť korektne ale bola iba plná rasizmu. Chcelo by to aby aspoň niektorým výtvorom dal Netflix trochu viac voľnosti (napríklad Chlapi z karavanou k tomu majú naozaj blízko) a vyhol by sa tak trápnym momentom, ktoré majú akože vtipným štýlom nadhodiť pálčivé problímy v spoločnosti, ale nakoniec ten pokus je trápny tak že v niektorých momentoch dáva zabudnúť na tie najlepšie momenty z podstatne lepších prvých troch sérii tohto stále veľmi dobrého seriálu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Jak již název napovídá, tato epizoda sleduje příběh Rosieho, což se projevilo také na úvodní znělce seriálu, která byla pro tento díl změněna. (slipknotfan)

Reklama

Reklama