Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(44)

Vypravte se s Murphyovými zpět do 70. let, kdy se děti toulali bez dozoru, pivo teklo proudem a chlapa od televize nikdo nedostal. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (25)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Další animovaná rodina? Nebojte se, nejde o další kopii Simpsonových, či Family Guye a dalších. F is for Family si jde svojí cestou a s humorným nádechem nahlíží na rodinný život v mnohem realističtější podobě, než jsme u animáků zvyklí. Tvůrci totiž upřednostňují uvěřitelnost situací, které prezentují a teprve na tyto události ze života nabalují humor, ne naopak, díky čemuž působí tento seriál velmi upřímně a i když dokáže být občas velmi ujetý, ve svém jádru jde o velmi přesný pohled do života Americké rodiny se vším dobrým i špatným co k tomu patří a právě toho špatného se tvůrci nebojí a dokáží prezentovat i tvrdší a dojemnější momenty. F is for Family působí jako ze života a právě uvěřitelnost jeho mezilidských vztahů ho odlišuje od konkurence a je jeho hlavní výhodou. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný animovaný seriál, který nezakalenou optikou nahlíží na osudy jedné rodiny žijící v sedmdesátých letech minulého století. Tvůrci celý seriál pojali jako jakousi animovanou variaci na seriál "Married with Children", jelikož i zde můžeme sledovat průměrnou americkou rodinu, která se po většinu času dostává do stále složitějších životních zákrut, takže jakýkoli, byť nepatrný záblesk úspěchu s nimi prožíváte o to intenzivněji. Další povedenou proměnnou tohoto počinu je pak dabing postav, z nichž markantně vyčnívá Laura Dern a Bill Burr, kteří mají mezi sebou výbornou chemii, pročež jsou veškeré jejich dialogy o to více uvěřitelnější. Tohle se zkrátka moc povedlo, takže Vám mohu seriál F is for Family jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „I'll put you through that fucking wall!“ ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Jop, tenhle seroš trochu vyčnívá tim, že nejede to obvyklý animákový schéma "epizoda start - problém - vyřešení - see u next week", ale sleduje tu rodinku systematicky, zobrazuje poměrně reálný životní situace a dochází tam k něčemu, co by se asi dalo nazvat vývojem postav. A sice uznávam, že občas to dokáže být trochu deprimující, ale že by se jednalo o nějakou tíživou existenciální záležitost, jako tu popisuje půlka komentářů, to bych úplně neřek. I když je fakt, že je možný, že jsem poslední sérii už nezapnul, protože jsem se v tom začal moc vidět. Nebo mi vadilo, jak na sebe pořád hrozně křičí, kdo ví. (75%) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovská škoda že posledné dve série dostali s odretymi ušami štyri hviezdy a najlepšiemu seriálu od netflixu strhli lepšie hodnotenie. V mojom top rebričku tento animovaný sitcom nadalej ostáva, ale silne pochybujem, že tam vydrží aj po roku 2022, ktory by mal byť čo sa týka filmov a seriálov, prelomový. 4* ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Kadence humoru je neuvěřitelná, ale to není zas tak úplně zvláštní nebo výjimečné. Tady ovšem nezůstane u jedné narážky na nějaké téma, nýbrž se nadále rozvíjí a nabalují se na ni další, a to klidně i skrz další díly, což zvyšuje atraktivnost i nepředvídatelnost. A díky své zábavnosti, a krátkosti, seriál rychle uteče. (Netflix) ()

Galerie (176)

Zajímavosti (2)

  • Jak již název napovídá, tato epizoda sleduje příběh Rosieho, což se projevilo také na úvodní znělce seriálu, která byla pro tento díl změněna. (slipknotfan)
  • Každá škola, která se objeví v seriálu, je pojmenována po známé osobě, která zemřela během letecké katastrofy nebo byla zavražděna. (dan4815)

Reklama

Reklama