Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlotřilý Athreya (Suriya) zabije své dvojče Sethuramana (Suriya) i jeho ženu Priyu (Nithya Menon), protože chce získat bratrův fenomenální vynález - hodinky, které umožňují cestovat v čase. Masakr přežije jen Sethuramanův syn Mani, který je ještě batole. Uplyne 26 let a z Maniho je dospělý muž, který má hodinářský krámek. Náhodou se mu dostanou do rukou zázračné hodinky jeho otce a Mani zjistí, že jimi může ovládat čas. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Surya Sivakumar v trojroli, za kterou měl dostat minimálně dva zlaté Sandokany. Pár bollywoodských filmů už jsem viděl, ale byl jsem zvědavý jak si Indové povedou v žánru sci-fi. Tvůrci si s časovými paradoxy moc hlavu nelámali, takže jako sci-fi je tento film tragický..spíš na úrovni fantasy. Ale není důvod smutnit...v té multižánrové čalamádě si najde svoje každý. Pravda, s akcí to taky nebylo bůhvíco...spíš než kung-fu, jdou Indům tanec, zpěv a žvanění. Ale pořád zbylo dost z žánrů thriller/romantický a tady už je to klasika. Máme tady fakt pěkně hajzlovitého záporáka, švarného jinocha a samozřejmě krásnou dívku. Takže stačí zamíchat, protřepat a tak jak to jen bollywooďané umí...poletovat z melodramatu do thrilleru, pak do komedie, a tam a zpátky... . Ale to není výtka. S tím je potřeba počítat, pouštíte si indický film. Ta komediální část (oblbování dívky) fungovala pěkně, thriller měl zápletku na sedmidílný seriál, ale ušlo to.   No...co tady budu psát. Indové opět zaútočili tradičními zbraněmi, takže emoce, sympatičtí herci, bezelstnost... . Prostě jako vždycky příjemný odpočinek od emočně plochých a často scénáristicky nedomrlých popkorňáren (resp. popkoňáren). Přesto jsem se místy nudil, takže tentokrát spíš slabších 4*, nebo raději plnotučné 3* .(...jó, kdyby tam byla Pryanka, to bych zaokrouhloval nahoru). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po delší době za mě zase jeden velmi dobrý snímek, který přišel z Indie. Tady to sice na začátku vypadá, že to bude jen další zvláštní a hodně uzpívaná romance, ale ono to najednou ustoupí do pozadí a druhá část už je mnohem drsnější, více trikovější a celkově dějově lépe zpracovaní. Tady se žánry propojily dobře. ()

Reklama

Luksa 

všechny recenze uživatele

24 jede na módní vlně, kdy hlavní herec hraje v jednom filmu více postav. Surya si tak zahral jednak hlavního hrdinu, tak záporáka a krom toho ještě hrdinova otce, geniálního vědce, který zápletku odstartuje. Jinak jde vyprávěním o klasickou jihoindickou masalu, notně ochucenou o sci-fi prvky, přesněji clockpunk, plus cestování do minulosti a zastavování času na omezenou dobu díky mechanickým hodinkám vystřiženým jak z nějakého steampunkového románu. Musím říct, že to vypadá fakt hezky, film je napínavý i vtipný, neobsahuje žádné protivné vedlejší postavičky, má pěkně vygradované finále a tak jediné, co mě moc nebavilo, byly kupodivu matné písně a povinné romantické části. Ovšem lidem, kteří za vším hledají pevnou logiku a rádi se mimrají v časových paradoxech ten film určený není, ten koncept stojí tak na jedné noze. Ale jinak dobrý. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, se kterým si tvůrci dali práci, aby to cestování v čase nebylo směšné a nelogické. Myslím, že se jim to povedlo. Otázky na cestování časem budou vyvstávat stále, ale jasných odpovědí na to, co je a co není možné, jak a proč, se asi nedočkáme. Nemá tedy smysl si s tím lámat zbytečně hlavu, ale prostě si to jen užít. První část se mi líbila rozhodně více, než ta druhá, kde na romantiku už nebylo tolik prostoru. S. Sivakumar to zahrál dobře, ale mé oči a zájem stále směřovaly k velmi půvabné a sympatické S. R. Prabhu. Už jen kvůli ní stojí tento snímek za shlédnutí. Musím ale přiznat, že mě to nedokázalo dostatečně vtáhnout a nebavil jsem se natolik, jak jsem původně očekával. Nápady dobré, rovněž postavy i děj, ale jednoduše tam chybělo něco navíc. Taková ta vnitřní síla, propojení, náboj a emoce, které dokáží i z tuctového filmu udělat krásný zážitek. Samozřejmě jen můj subjektivní názor. Hudebně rovněž nic, co by výrazně oslovilo a nutilo mě k tanci, či zahřálo po citové stránce. Řekl bych klasický průměr, avšak vizuální stránka jedné romantické písně (na začátku druhé hodiny), jenž se odehrává v moc krásných přírodních scenériích, je vskutku úchvatná. Čtyři hvězdy jsou myslím přesným odrazem za viděné a slyšené, hodnotím-li vše jako celek. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprava je excelentní, triky naprosto prvotřídní a výtvarně přímo lahodí oku. Příběh začíná ponuře, svižně a hodně zajímavě. Je zamotaný, ale chytře. Postupně se ke slovu dostane i romantika s nádechem humoru (námluvy s pomocí posouvání času). A občas se to znovu střídá s temnějšími scénami se strýcem padouchem. Dokonalému filmovému nadšení ale brání, že se lidé chovají někdy velmi lstivě a za chvíli zase neskutečně tupě. Některé zvraty v ději ukážou značné mezery v logice. Finále je napínavé jako kšandy. SHRNUTÍ: Tyhle hodinky bych chtěla! ()

Reklama

Reklama