Reklama

Reklama

2.0

  • Indie Enthiran 2 (pracovní název) (více)
Trailer

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke sa do veľkej miery vysrali na osobné línie a hneď od začiatku sa film sústredí na plán záporáka ovládnuť svet či čo. Trochu mi to pripomenulo film Vzbura strojov. Len sa tu vzbúria mobily a začnú sa správať ako transformery, keďže neustále transformujú do rôznych objektov a všetko buď ničia alebo sa snažia ovládnuť. Triková stránka je ale jeden obrovský trapas. Už to ani nepôsobí tak vynaliezavo a zaujímavo ako v jednotke. Od polovice som film pretáčal a aj tak to bolo utrpenie. Jednu hviezdičku dávam jedine za nádhernú Amy Jackson, ale aj tak nechápem komu sa toto môže páčiť. 1/10. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Keby som mala hodnotiť film len podľa prvých 2/3 tak je to jasných 5 hviezdičiek. Zo začiatku sa mi to naozaj páčilo, aj napriek Rajnikanthovi, ktorého fakt nemusím, ale potom z nejakého nejasného dôvodu film prešiel do fázy kedy sa priznám som si aj zdriemla. Stratilo to grády a tajomnosť a tým pre mňa atraktivitu. Triky v prvých 2/3 boli skvelé, vták, tipujem orla, preto neviem prečo ho oslovil vrana, možno z irónie, stvorený z mobilných telefónov, transformujúci sa do rôznych podôb a poletujúci oblohou, bol úžasný, akonáhle prišiel na scénu zlý robot a začali spolu s Akshayom bojovať, ma to nudilo. Nápad zo zlým duchom nebol ktovie čo. Ale pre ten začiatok sa to oplatilo vidieť. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání na celé čáře. Tam snad nefungovalo zhola nic. Ústřední myšlenka se mi ovšem líbila a použití mobilů bylo rovněž více než nápadité, ale jinak... Než se na scéně objevil Akshay Kumar, tak jsem měl pocit, že sleduji nějaké laciné a zoufalé béčko. Poté jsem náhle ucítil jisté uvolnění a nástin věcí budoucích, aneb bude líp a..., ono nebylo. Opět vše spadlo zpět do klasických nevýrazných až značně nudících kalných vod. Nejsem nijak náročný na technické triky, zvláště ne v Indii, ale čekal jsem v pravdě daleko lepší práci. Zde mohu zopakovat, že nápad dobrý, leč zpracování se minulo účinkem. Měl jsem dojem, že i když se na tento poměrně hodně akční a trikový film dívám, tak z něj cítím maximálně velkou prázdnotu obklopující jak celý příběh, tak všechny postavy v něm. Rajnikanth je možná v Indii kultovní herec, ale u mě jde úplně mimo můj zájem. Amy Jackson je sice moc krásná žena, ale herecky je mnohdy značně nevýrazná. Jako robot ale svoji práci splnila bez problémů. A. Kumar dělal co mohl a na co měl prostor, ale zachránit potápějící se loď rozhodně nebylo v jeho silách. Finální souboj na stadionu s účastí osmdesáti tisíc lidí (i když jsem v mnohých záběrech zahlédl docela prořídlé tribuny) a jeho následky, jako pády megapostav do hlediště (vlastně čehokoliv včetně střelby) by způsobily nevídaný masakr. Ale na lidské ztráty na životech se v této sérii nikdy moc nehrálo, aneb „Nás mnoho!“. Ovšem kluci byli tak šikovní, že se asi všem, včetně myšek a veverek, nic nestalo. Ale takových okamžiků, kdy jsem se ptal sám sebe na předváděné podivnosti bylo daleko více. Navíc i ten „frajer“ robot a jeho kopie, které mi evokovaly jisté známé postavy z Karlíka a továrny na čokoládu, mě svým chováním více než iritoval. Hudební stránka stejně bídná a sloužící jako důkaz toho, že když už se něco nemá povést, tak se vším všudy. Za nápad, upozornění na problém (neb přírodě fandím) a pokus o něco nového dávám silnější dvouhvězdu. Nudné, prázdné a bez emocí. Šité horkou jehlou s velkým množstvím nezáživných a nepřesvědčivých momentů, jenž odrážely přesně a jasně obraz celku. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole, tak toto bol iný úlet. Zväčša tvrdím, že treba dať za čokoľvek slušné nejaké ohodnotenie, takže tu možno za technické spracovanie jednu hviezdu. WTF? Asi by mi muselo riadne hrabať. Je pravda, že indických filmov som až tak moc nevidel, ale toto je brutal odpad. Skúša to akože nejakú eko-agitku, ale zabalené do takého hovna, že to až pekné nie je. A v záverečnom súboji že "I Am Iron Man". WTF? Oproti tomuto je Ra One oscarove veľdielo. ()

Reklama

Reklama