Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 9 (1980) (série)


Taška (S09E34)

(epizoda)

Obsahy(1)

Zmatky kolem svatby... Matka (J. Bohdalová) se třemi dcerami jede z Prahy do Kadaně na svatbu jedné z nich (N. Konvalinková). A jak to tak bývá, všude vládne chaos, na nic není čas. Cestou navštěvují příbuzné v Žatci a ve zmatku zapomenou na ulici červenou tašku. Na tom by nebylo nic tak strašného, kdyby zrovna v ní nebyl občanský průkaz nevěsty, peníze, snubní prstýnky a další důležité věci ke svatbě... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, když ženské - zmatkářky, strašně spěchají a nic si nezkontrolují. Každopádně dnes by se takový dobrák už jen těžko našel. Zvláště, kdyby musel za účelem hledání totožnosti telefonovat a zjišťovat. Vím to sám, pracuji na úřadě. Člověk nalezenou věc přinese se slovy: "Buď si to vezmete, nebo to hodím do koše." Ta zmatečnost a zrychlené záběry mi chvílemi přišly už trochu jako fraška. Povídka je i archivním důkazem o době. Dnes by vám matrika nic neprozradila. Tehdy zkrátka neznali EU a GDPR. ()

argenson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva postřehy. Po mnoha letech jsem si uvědomil, jak bylo ve wartburgu málo místa. A pak mě zaujaly ty všudypřítomný bábovky, nepamatuju si, že by někdo na svatbu pekl několik bábovek. A Termerová to taky pohnojila - přece když najdu na ulici tašku, tak volám URNA a né že si to dotáhnu domů a začnu se v tom hrabat. Ale jako groteska to vůbec není špatný. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předsvatební psycho v hlavní roli se zeleným Wartburgem a červenou taškou. Splašený ženský v čele s Jiřinou Bohdalovou pro samý jídlo zapomenou při jedné z mnoha zastávek tašku uprostřed sídliště v Žatci. Což neví. Díky tomu skončí na VB, kde se jim snaží pomoct soudruzi příslušníci. Neúspěšně. POZOR SPOILER!!!! Všechno dobře dopadne. Ty vole! Se nedivím, že to tady nemá žádný hodnocení ani komentáře. Jsem asi jedinej blbec, kterej to vydržel dokoukat do konce. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ježkovy voči, Libor !!" ;) Dudek si střihnul další slabou bakalářku, která pobaví snad jen na úplném konci.. Dialogu i invence prostá záležitost, která odhaluje poctivou ženu detektiva.. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiřina Bohdalová a její tři dcery ve zběsilé bakalářské road-movie na trase Praha - Žatec - Kadaň. Nervy drásající pátrání po červené tašce vydrží jen ti nejotrlejší (10%). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama