Reklama

Reklama

Umění přežít

(pořad)
  • Česko Přežití kmene (více)
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie / USA, 2014, 45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Instruktor přežití a průvodce divočinou Hazen Audel cestuje do nehostinných míst, aby poznal dovednosti, díky kterým domorodci po staletí přežívají v nejtěžších prostředích na světě od deštných pralesů v Papui-Nové Guineji přes vyprahlou africkou Saharu až po Himaláje. (National Geographic)

Recenze (5)

Liberi odpad!

všechny recenze uživatele

Laciná, přehnaně dramaticky natočená, fiktivní krávovina, která není o ničem a nikom jiném, než o panu nesmrtelném v hlavní roli, jehož ego je tak houževnaté jako karavan štábu, který kamery samozřejmě nesnímají... ()

nikafcker 

všechny recenze uživatele

Velice poučný reality-dokumentární cyklus, který lze praktikovat i v civilizovaném světě. Asi to zní přehnaně, ale i velkoměsta, respektive okraje velkoměst nebo chcete-li ghetta jsou takové mini džungle. Jen tam nejsou deštné pralesy, ale průmyslové zony, nežijí tam domorodci ale sociálně vyloučení, nenarazíte na hyeny ale na toulavé psy a kočky a místo nebezpečných hadů lze nalézt na ulici injekční stříkačky. A jednoho dne, kdy do takovéhle divočiny zabloudíte se Vám bude Umění přežít hodit. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument je v archivu televize Prima Zoom. Nejde jen o zábavu. Tyto znalosti se mohou ve stále rizikovějším světě hodit. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama