Reklama

Reklama

Tini: Violettina proměna

  • Španělsko Tini - El gran cambio de Violetta (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

V příběhu odrážejícím skutečný život dospívající hvězdy musí Martina Stoessel ("Tini") nechat svět Violetty za zády. Po návratu z celosvětového turné na ni čekají nenadálé zprávy. Violetta, která se rázem ocitne na křižovatce, je nucena zpochybnit úplně všechno. Ve snaze následovat intuici a vydat se vlastní cestou přijme spontánní pozvání na výlet přes půlku světa, aby našla odpovědi na své otázky. Během jednoho nekonečného léta v nádherném italském pobřežním městě překypujícím kreativitou podstoupí cestu sebepoznání, která v ní rozdmýchá jiskru uměleckého, hudebního i osobního uvědomění. Když se její minulost, přítomnost i budoucnost střetnou, Violetta objeví své skutečné já a promění se v Tini, ženu a umělkyni, jíž se měla stát. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nádherná sicilská příroda, blahobytná vila, krásní mladí lidé...jsou tu všechny ingredience kvalitní červené knihovny. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate to nebolo zlé, akurát, že až príliš prvoplánové vhodné skôr pre najeký Disney Channel. Ten Tinin útek bol poriadne unáhlený, ale ok, bez toho by sa nemohol rozvinúť celý tento dej. Po príchode do "somewhere in Italy" (aj keď to bola reálne sicílska Taormina) už ide všetko tak ako má, Tini nachádza v novom svete samú seba a všetko speje k očakávanému koncu. Spoiler: Aj keď musím uznať, že som nečakal, že ten jej manekýn León ešte dostane druhú šancu. Skôr som očakával, že sa Tini buchne do Caia. Nuž, aspoň nejaké prekvapenie. 2* ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám, i tak se mi film velmi líbil. Pokládám za důležité varovat neromantiky, nekoukat, nehodnotit. Určeno především pro milovníky romantických slaďáků s dobrým koncem. Film pro večer u krbu s kafíčkem a dobrým pamlskem. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Gýč aký som už dávno nevidel. Mám rád aj romantické filmy a vďaka manželke som ich mnoho videl, ale toto je jedno klišé za druhým, miestami som si myslel, že pozerám reklamu na 100% pomarančový nápoj. Jedna hviezda za krásne Sicílske prostredie. ()

pachlmal 

všechny recenze uživatele

Já si rozhodně nemyslím, že je to ztráta času. Film mě mile překvapil, opravdu jsem neočekávala nic zázračného. Negativní hodocení je tady především díky tomu, že lidi vidí slovo "Violetta" a automaticky házejí do odpadu, ale to je fakt zbytečné, protože film má se seriálem společné jen některé herce/postavy, ale děj je o zcela něčem jiném než samotný seriál. Obrovským plusem tohoto snímku je především prostředí, ve kterém se natáčelo. Prostředí navozuje nádhernou idylku, kterou pak zcela dokreslují příjemné a milé postavy (ať už to jsou obyvatelé vesnice nebo mladí umělci, kteří s Violettou žijí v residence u Isabelly). Písně, které ve filmu zazněly např. Siempre Brillarás či Losing the Love, se mi neskutečně líbily, i ony dokreslovaly skvělou atmosféru filmu, pohlazení pro naše uši, stejně tak jako nádherné prostředí pohlazení pro naše oči! Samozřejmě, herecké výkony možná nebyly dokonalé, ale už jen to kouzlo celého filmu mě nenechalo se na tyto věci soustřeďovat a celé jsem si to jenom užívala! :) ()

Reklama

Reklama