Reklama

Reklama

VOD (1)

Šestice ozbrojenců přepadne banku ve Valencii. Gang má zdánlivě banální poslání – vybrat co nejvíce bezpečnostních schránek a uprchnout vykopaným tunelem, který propojuje budovu s opuštěnou stanicí metra. Jsou ale dny, kdy nic nevychází podle plánu. Neustávající přívalové deště dopadající na město zaplavily únikovou cestu. Bez záložního plánu, jak se dostat ven, začne narůstat nedůvěra, která vede k tvrdým střetům mezi oběma vůdci gangu. Venku stoupá napětí mezi bezpečnostními silami, které obklíčily bandity. Příkazy přicházející "shora" se zdají být protichůdné a nejen zásahová jednotka, ale ani vyjednavač tak docela nechápou, o co vlastně jde. Obě strany brzy začnou zjišťovat, že to, co se ukrývá v bezpečnostních schránkách banky, by mohlo být mnohem cennější než hrstka drahokamů a několika balíků bankovek. Rozjíždí se hra, v níž čestnost a důvěra nejdou vždy ruku v ruce s pravdou. Nic není takové, jak se zdá a nikdo přesně neví, kde je chybějící kousek skládačky, který by poskytl řešení. (HBO Europe)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (28)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na první pohled si divák řekne,že tohle už jsem viděl a vím jak to většinou dopadne u přepadení bank.Kupodivu to tak úplně zde neplatí.Do děje člověk vklouzne vážně rychle,protože zde se na nic moc nečeká a už jsou lupiči v bance.I na charakteristiku postav tu zbylo pár místa a Cvok se zapamatuje hned jak dostane příležitost.Co vlastně dělá tento film trochu jiné je,že je tu zastoupena politika a to možná až ve větší míře než je zdrávo.Sice to zde jakoby nakopne jiný směr filmu,bohužel se někdy dialogy vážně kopou do zadku a pomalu jsem ztrácel nad vším tím přehled.Bohužel jakmile začne mírná gradace,tak se bohužel ustoupí do pozadí a začne se opět vyjednávat.Nemá to konzistentní tempo,přitom se režisér snaží moc,ale většinou díky střihu na vyjedvání a jedné skříňky,která sice má tu správnou hodnotu dělat tempo filmu,inu co je to platný,když to trochu ztratí svojí tvář.Příběh je spíše postaven na problému skryté politiky,kde jsou nekalé věci denním chlebem,takže konec se mi líbil jak dopadnul,Tosar a jeho obočí a herecký um je tu taky právem,jen tomu chybí prostě něco víc za pozornost.70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra. Filmov s témou bankovej lúpeže už tu bolo celkom dosť, a už je ťažké vymyslieť niečo originálne. Tu ten pokus celkom aj bol, ale nejako neoslnil. Začiatok bol síce pútavý, a tak som čakal na nejakú parádnu zápletku, v ktorých sú španielski režiséri často majstri. Ale napokon som bol viacmenej z toho trochu sklamaný, lebo zápletka bola dosť podpriemerná. Ja som mal z toho pocit akoby to bol nejaký béčkový americký robbery-thriller :/ ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NIC nového tohle nepřineslo . Tak půl hodina ušla , pak do toho politika , mlácení téměř prááázdné slámy, mezitím se srocují u vchodu do banky policejní oddíly , téměř po zuby ozbrojené , no a dále rozpory mezi klukama s maskama , odvážná bankovní ůřednice s důležitými informacemi , které vymění za třpitivé kamínky , mezitím stále politika , no a pomalu jdeme k závěru , což jest únik kanalizací , směr metro . Když tohle vše zhodnotím laickým okem , tak dávám slabé dvě . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Banka, v ní bezpečnostní schránky a v jedné z nich informace, které by mohly setsakramentsky otřást zemí a někomu politickou kariérou. Máme tu pro změnu tentokrát evropský koprodukční snímek s banální loupeží, která dopadne nepřekvapujíc jinak a která má až politické důsledky. Snímek na hraně temné atmosféry a politického rozhraní, který si vzal na paškál určité scény a motivy z velice známých amerických snímků. ´Nemilosrdný souboj´ (1995), ´Spojenec´ (2006) a kupodivu také i ´Temný rytíř´ (2008). Filmový fanda jistě dané scény pozná. Námět sice evokuje nadšení, ale bohužel, takováto ambice se nakonec neuskuteční. Od samého začátku, nejsou přesvědčivé výkony herců, napětí vyvolané mezi postavami značně pokulhává a ani děj nijak nepřesvědčuje o zábavnosti a dramatizaci díla. Scénář je ve svém smyslu dosti zmatečný a tak ztrácí na atraktivitě úmyslu politické kritiky stavu věci. Ale ano, mohl to být dobrý thriller, ale chtělo to více šťávy a radosti. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek, který se bohužel dostává do mírně nudné fáze v průběhu filmu. Ovšem když opomeneme tohle, líbí se mi ty všechny zvraty, při kterých ani moc netušíte co se stane. Když se do dění zapletla politika, začalo to pro mě býti celkem nudné. Jsou zde ale hodně zajímavé scény, kdy si například jdou lupiči pro pizzu, nebo kdy prochází okolo všech policistů, jakoby nic. Nedá se říct že je tohle nějaký extra trhák, ale také se nedá říct že by to byl podprůměrný film. Znám ale filmy, které tenhle nepřekoná a mají stejnou tématiku, tedy přepadení bank (Město, Nelítostný souboj a Veřejní nepřátelé). S těmito filmy se to ani z části nemůže rovnat. Jsem i celkem zklamaný že se zde neodehrává skoro žádná akce, a to jako milovník akčních filmů beru jako velké mínus (když už je to o tom přepadení banky). Parádní zakončení filmu, o tom žádná. ()

Galerie (31)

Související novinky

La Película spouští předprodej

La Película spouští předprodej

06.02.2017

Postapokalyptické sci-fi, mrazivé thrillery, ztřeštěné komedie, psychologická dramata, ale i zdánlivě všední příběhy obyčejných lidí či naopak snímky otevírající tabuizovaná témata - festival La… (více)

Reklama

Reklama