Reklama

Reklama

Volné pokračování báje plné kouzel, magie a dobrodružství. Deathstalker se utkává se třemi kouzelníky zla, kteří ovládají tři říše pomocí magických předmětů a kouzel. Na jeho straně stojí dobrý kouzelník a odvaha. Svou statečností nakonec dosáhne vítězství nad černou mocí. Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek. Deathstalker mimo milostných pletek postupně získává přátel a pomocí kouzelného meče osvobodí všechny tři říše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

misstake 

všechny recenze uživatele

Deatstalkerovskou sérii vřele doporučuji všem kritikům nového Barbara Conana nebo Solomona Kanea, tady teprve uvidíte, co to je pravá fantasy sword & sorcery! Scénář psal nejspíš pětiletý klučina a ten stejný asi pro všechny díly. A nebo je každý další díl remakem toho předchozího? Příběh (???) stejný, herci (???) jiní. V každém díle jiný představitel Deathstalera - WTF?A jeden horší než druhý. A jak je to tady s tím swordem? Choreografii soubojů s nezdařenými maketami řídí asi ten pětiletý klučina, i Dudikoff je proti tomuhle mistr kung-fu. A sorcery? Co je to za looser čaroděje? Jediná jeho magie za celý film je, že vrátí pár mrtvých do života, ale zase naprosto k ničemu a nepromyšleně. Takže za co ty tři hvězdičky? Oceňuju pozvolný návrat k "poetice" jedničky, hlavně teda narostlý počet obnažených ňader a taky trochu k její surreálnosti. A i když bych ocenil i návrat k brutalitě, useklým hlavám a aspoň nějakou příšeru, tak je to i tak slušná prdel a už se těším na čtyřku. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Musíš zasít ječmen! Deathstalkerovo charisma bych chtěl mít - v jednom momentě přiloží ženštině ke krku ostré dřívko a v dalším ji už klátí. Děj je přes kopírák dvojka - homosexuální záporák, co svoji orientaci mistrně skrývá klácením dvou buchet, který spolu hašteřej jako v telenovele, potřebuje zkombinovat tři itemy aby byl nejmocnější a uklidnil se. Vyvolá si armádu Deathstalkerem zabitých bojovníků, který se ale nechaj překecat a bojujou proti němu. Pak je tu lascivní čaroděj co přežije jasnou smrt jenom proto, že je čaroděj, zřejmě. Překvapivý bylo akorát, že si Deathstalker nenabalil třetí pricenzu a radši vodjel vstříc čtvrtýmu dílu. ()

Reklama

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejodpornější odpad, co jsem kdy dal, na tomto filmu nelze ocenit vůbec nic. Nechápu, proč se takové filmy točily (a to ani s přihlédnutím ke sračkoidní době 80. let). Oficiální text distributora: "Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek", no tak to fakt jdi se svým vkusem do prdele, distributore. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak necekane tu opet mame novyho predstavitele Deathstalkera a tentokrat je to fakt traged. Sice vypada docela sympaticky, ale je to silenej slusnacek, skoro se nesape po zenskejch a svaly zapomnel asi doma. Ono celkove je to takovej nejvymeklejsi dil, souboje jsou diky naprosto idiotskejm zvukum naprosto smesny, kdyz uz nekdo nekoho rizne je videt, ze na tele nema ani skrabanec a pribeh je v podstate potreti to samy, zase deme zabit carodeje a zachranit princeznu. Aspon, ze hudba uz neni tak infantilni. Asi nejslabsi dil. ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech Deathstalkerů. Všechno působí strašne odfláknutě a nedodělaně. Vím, že u béčkových filmů jako je práve Deathstalker se na efekty nehraje, ale absence krve a jakéhokoli viditelného zranění při sečných a bodných ranách filmu nepřidává. Sám Deathstalker nepůsobí jako hrdina, ale spíše jako kašpárek. To samé se dá říct o jeho záporném rivalovi. Přistihnul jsem se, že v průběhu filmu jsem párkrát kouknul na stopáž, a dožadoval se konce. To se mě u předchozích dílů nestalo ba právě naopak jsem se bavil, obzvlášť u prvního dílu. Jedíný kladný bod je snad hudba (nikoli zvuk) ve filmu. Avšak to je opravdu málo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Hudba v pozadí, použitá v scéne, keď sa Deathstalker pripravuje na útek z údolia a po prvýkrát pobozká Marindu, je prevzatá z filmu Dune (1984). (beso74)

Reklama

Reklama