Reklama

Reklama

Volné pokračování báje plné kouzel, magie a dobrodružství. Deathstalker se utkává se třemi kouzelníky zla, kteří ovládají tři říše pomocí magických předmětů a kouzel. Na jeho straně stojí dobrý kouzelník a odvaha. Svou statečností nakonec dosáhne vítězství nad černou mocí. Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek. Deathstalker mimo milostných pletek postupně získává přátel a pomocí kouzelného meče osvobodí všechny tři říše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak necekane tu opet mame novyho predstavitele Deathstalkera a tentokrat je to fakt traged. Sice vypada docela sympaticky, ale je to silenej slusnacek, skoro se nesape po zenskejch a svaly zapomnel asi doma. Ono celkove je to takovej nejvymeklejsi dil, souboje jsou diky naprosto idiotskejm zvukum naprosto smesny, kdyz uz nekdo nekoho rizne je videt, ze na tele nema ani skrabanec a pribeh je v podstate potreti to samy, zase deme zabit carodeje a zachranit princeznu. Aspon, ze hudba uz neni tak infantilni. Asi nejslabsi dil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Odvar z odvaru. Keby sa z toho vystrihli tie asi tri minúty ceckov, mohlo by to byť mládeži prístupné, čo sa nedá povedať o divokej jednotke. Veľmi mdlý produkt. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle je udajně nejhorší díl Deathstalkerova dobrodružství, noc mě celá série přijde naprosto průměrná, a tohle mi dokonce přišlo lepší než nudnější dvojka(nicméně od výborného Wynorského), tohle jsem dokoukal bez problémů, i když ty bitvy s mečem byly strašně pomalé, a já i když s mečem neumím bych nejspíše každého rozthal na kusy než by stihl máchnout mečem(a to jsem dost neohrabanej člověk). Ale jinak se mi to zvráceným způsobem líbilo. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Opět jiný představitel udatného hrdiny a jiný režisér. Toto pokračování průměrné jedničky a skvělé dvojky je někde uprostřed. Nebere se vážně tak jako první díl, ale to není taková bžunda jako dvojka. Hudba je slušná (v úvodních titulcích zní Sador, vládce vesmíru od Hornera), herci pochopili, že nehrají drámo a hlavní představitel umí šermovat(narozdíl od hlavního padoucha). Samozřejmě toto hodnocení je pro lidi, kteří vědí na co se dívají. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už fakt katastrofa. Už na začiatku, keď ma uvítala Hornerova hudba z filmu SADOR, VLÁDCA VESMÍRU som tušil, čo ma čaká. Hlúpe, nudné a lacné. Výprava a kostými vyzerajú ako keby boli požičané so slovenske televíznej rozprávky. Predchádzajúce časti sú oproti tomu skvosty. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Musíš zasít ječmen! Deathstalkerovo charisma bych chtěl mít - v jednom momentě přiloží ženštině ke krku ostré dřívko a v dalším ji už klátí. Děj je přes kopírák dvojka - homosexuální záporák, co svoji orientaci mistrně skrývá klácením dvou buchet, který spolu hašteřej jako v telenovele, potřebuje zkombinovat tři itemy aby byl nejmocnější a uklidnil se. Vyvolá si armádu Deathstalkerem zabitých bojovníků, který se ale nechaj překecat a bojujou proti němu. Pak je tu lascivní čaroděj co přežije jasnou smrt jenom proto, že je čaroděj, zřejmě. Překvapivý bylo akorát, že si Deathstalker nenabalil třetí pricenzu a radši vodjel vstříc čtvrtýmu dílu. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Třetí dobrodružství neohroženého Deathstalkera - dobyvatele hradů, dívčích klínů a kata zlých čarodějů. Tradičně se mění režisér i představitel hlavního hrdiny. Tentokrát dobrodružství začíná v jedné vesničce, kde Stalker okouzluje svými schopnostmi místní ženštiny a kam zároveň vtrhává družina zlého čaroděje Troxartase, aby získala jednu ze tří částí magického kamene. Část kamene je v rukou princezny Carissy a kouzelníka Niciase, kteří se ve vesničce také momentálně nacházejí. Za pomoci těchto dvou se Stalker vydavá na nebezpečnou cestu ke ztacenému městu pokladů, ovšem v zádech s družinou zabijáků a pod stálým dohledem čar Troxartase. Na cestě ho opět čeká spousta soubojů, krásných ženštin a samozřejmě tradiční záchrana princezny. Děj se nijak nevymyká standardu série. Příběh je celkem slušný, ovšem postrádá jakékoliv krvavé scény a s nahotou to také není slavné. Hlavní hrdina opět hláškuje a kosí nepřátele jak jsme zvyklí, ale postrádá většinu svých negativních vlastností (hlavně nešmátrá po ženských), což je škoda. Největší prostor dostává humor a důvtip hlavního hrdiny, bizarnosti se až na družinu mrtvých vojáků takřka nekonají, což k výše zmíněnému důrazu na vtip až tak nevadí. Výprava snímku je opět perfektní a s lehce pozměněným hudebním doprovodem dochucuje velmi chutný béčkový koktejl, kterému dávám s klidným svědomím čytři hvězdy. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Deatstalkerovskou sérii vřele doporučuji všem kritikům nového Barbara Conana nebo Solomona Kanea, tady teprve uvidíte, co to je pravá fantasy sword & sorcery! Scénář psal nejspíš pětiletý klučina a ten stejný asi pro všechny díly. A nebo je každý další díl remakem toho předchozího? Příběh (???) stejný, herci (???) jiní. V každém díle jiný představitel Deathstalera - WTF?A jeden horší než druhý. A jak je to tady s tím swordem? Choreografii soubojů s nezdařenými maketami řídí asi ten pětiletý klučina, i Dudikoff je proti tomuhle mistr kung-fu. A sorcery? Co je to za looser čaroděje? Jediná jeho magie za celý film je, že vrátí pár mrtvých do života, ale zase naprosto k ničemu a nepromyšleně. Takže za co ty tři hvězdičky? Oceňuju pozvolný návrat k "poetice" jedničky, hlavně teda narostlý počet obnažených ňader a taky trochu k její surreálnosti. A i když bych ocenil i návrat k brutalitě, useklým hlavám a aspoň nějakou příšeru, tak je to i tak slušná prdel a už se těším na čtyřku. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejodpornější odpad, co jsem kdy dal, na tomto filmu nelze ocenit vůbec nic. Nechápu, proč se takové filmy točily (a to ani s přihlédnutím ke sračkoidní době 80. let). Oficiální text distributora: "Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek", no tak to fakt jdi se svým vkusem do prdele, distributore. ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech Deathstalkerů. Všechno působí strašne odfláknutě a nedodělaně. Vím, že u béčkových filmů jako je práve Deathstalker se na efekty nehraje, ale absence krve a jakéhokoli viditelného zranění při sečných a bodných ranách filmu nepřidává. Sám Deathstalker nepůsobí jako hrdina, ale spíše jako kašpárek. To samé se dá říct o jeho záporném rivalovi. Přistihnul jsem se, že v průběhu filmu jsem párkrát kouknul na stopáž, a dožadoval se konce. To se mě u předchozích dílů nestalo ba právě naopak jsem se bavil, obzvlášť u prvního dílu. Jedíný kladný bod je snad hudba (nikoli zvuk) ve filmu. Avšak to je opravdu málo. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pokracovanie Deathstalkera bola fakt ubohe a znova s novym hercom. Mozno predchadzajuci herci uz asi nemali chut hrat v tomto braku:) Co maju stale s tymi carodejnikmi? V kazdom diely je zaporak zly carodejnik, to si uz nemohli vymysliet nejakeho zleho krala? Hlavny padouch je fakt smiesny a vyzera skor ako nejaky sedliak, ktory ani nevie vobec sermovat s mecom, ako aj ostatny v tomto filme. Vsetko v nom je na bode mrazu. Postupujucimi dilemi Deathstalkera stale jeho povaha makne a uz sa aj kamaratil s detmi:) Film ma totalne nudil a tie makety mecov boli slabe a zase nikde ani kvapka krvi. Nemam rad ked niekto niekoho zrani, alebo ho zabije a po krvi ani stopy a zbrane su cistucke ako pred ich pouzitim. V tomto diely mal Deathstalker spolocnika carodejnika, ktory sa vyzorovo podobal na Gandalfa z pana Prstenov,,he he he. Ale tento mu nesiahal ani po paty a efekty kuziel boli nijake. Raz sa zakrutil ako divy a za okamih ho uz nebolo:))) Zaverecny akoze masaker na hrade bol nezazivny a bez stipky napatia. Fuuuj, hroza na to pozerat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad zlého scenára, zle natočených bojových scén a podpriemerných hereckých výkonov. Jedine hudba bola prijateľná, a práve preto dávam jednu hviezdičku. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

AMD.SW 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější díl série o Deathstalkerovi, ani jeho představitel nebyl nic moc. A ti nájezdníci z pekla nebyli vůbec to, co byste čekali. Spíš by se hodil název Hledání ztraceného města, nebo něco takového. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek je příběhově patrně nejnosnější z celé série, ale přesto ten nejslabší. Thematicky přiléhavé kobkovité interiéry nahrazují podivně jednoduché exteriéry, hlavní hrdina se zdá být nejnesympatičtějším a nejrůznější narážky téměř zcela chybí, čímž se vytrácí humor - z mého hlediska asi ten nejpodařenější prvek celého spektáklu. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Zajímavější děj než předchozí díly ale dvojka je zábavnější (i když má nižší úroveň než toto). ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. Trhá mi to jako magorovi do fantasy srdíčko, ale nemůžu jinak. ODPAD. Nečekal bych, že po skvělé dvojce přijde něco horšího než jednička. Toto už není Winorski a není to ani sledovatelné. Nový představitel je trapnější a nehláškuje, ba co je horší, píchá méně do soupeřů a skoro vůbec nepíchá se ženskýma. Ženské jsou nezajímavé a jejich kozy nesympatické. Není tam, nic na co by se dalo dívat. Prostě hrůza. ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze Deathstalker nepokracoval po pekne nakopnutej dvojke a vtipnej jednotke. Nelsonovi viac svedcala Pobrezna hliadka..tento vyber Stalkera bol velmi zly. Kulisy a celkovy fantasy dojem posobil slabo. So zenskymi to tiez islo dolu vodou. Uvidime co stvorka, ktoru si pozriem az ked zozeniem vhs. Cover artwork obalu krasny, ako u predchadzajucich dielov. Zan druha hviezda. ()

Reklama

Reklama