Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Allie přijde o práci pokojské v luxusním newyorském hotelu, zdráhavě přijme brigádu guvernantky děvčátka z vlivné rodiny, která žije v Evropě na opravdickém zámku. Allie po svém příjezdu zjistí, že se dívka jmenuje princezna Theodora a její otec Maximillian je králem Winshire. Král Allie upozorní na princezninu neúctu k autoritám a sklony je terorizovat, což se po smrti její matky výrazně zhoršuje. Zatímco mezi Allie a Maxem přeskočí jiskra, z guvernantky a princezny se navzdory všem očekáváním rychle stanou přítelkyně. Hraběnka Celia však trvá na tom, aby se král znovu oženil. Dokáže se Max postavit za své city k Allie a zajistit tak všem (nebo aspoň většině) šťastné Vánoce? (HBO Europe)

(více)

Recenze (25)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbý, až jsem to musel dokoukat do konce. Že se to protiřečí? Tak určitě. Všichni se tu totiž chovali tak divně a nepochopitelně, že mě zajímalo, co z toho nakonec vznikne. No a jelikož to má poměrně libivý příběh, tak bych to kvalitou přirovnal k Hanna Montaně. Všichni jsou tady jak na houbičkách, ale ty jejich kecy Vás tu tak nějak zhypnotizují, že máte nutkání přidat teplotu na topení, zalézt si pod deku, udělat si útulno v duši a bez mrknutí oka na tuhle kravinu koukat až do konce. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Chudá holka bez práce a zaplacených účtů, malé evropské království, ovdovělý král s odbojnou dcerou, protivná královská snoubenka, upjatá vrchní hospodyně, sympatický komorník, zdobení stromečku, nic nechybí. Zkrátka další variace jednoho z tradičních témat vánočních romancí. Nepřináší nic moc nového, nepřekvapí samozřejmě ani reálností či logikou, zato je vybaven naivitou, kterou lze skousnout jen u Vánoční pohádky, ale je to milé, v pohodě koukatelné, navodí tu správně vánoční romantickou náladu a Popelka konečně není taková ta typická žánrová blondýna. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Som včera zdobila medovníky, takže som na obrazovku viac nepozerala ako pozerala. Ale uši som zapchaté nemala, a to vám teda bola iná paráda ... Miluji tě od té chvíle, co jsi mi dala šitíčko. Ale ináč je to neškodný vianočný film ... tak krásne sviatky. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Cukr (spíš melasa) z pohádky teče proudem. 1) Americké stereotypy v zobrazení plebejské (samozřejmě velmi schopné) pokojské a šlechtické (tupé a nepřející) společnosti pobaví, pokud tedy nenaserou. A ten černoch v roli kancléře? 2) Zaujal 45letý fešák Rupert Penry-Jones (princ) a tuším, že Rollo Skinner (Allienin bratr). ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Americký romantický sentiment na spôsob Rosamundy Pilcher, Fil, pri ktorom sa dá žehliť, zobiť medovníky, alebo len tak sedieť s rodinou pri vianočnom stromčeku. ()

kristynca odpad!

všechny recenze uživatele

Co je to za lidi?! Mám nezvladatelné nutkání vypíchnout si oči háčkama na ozdoby! Tohle byl i na vánoční romantický TV film hodně velkej hard core. Rupert Penry-Jones si měl na ten karavan raději půjčit na Zonky, než brát takovej kšeft! Fuj je to! ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Wow no tohle je teda kousek. Trochu Popelkoidní vánoční romantika, banální, 100% předvídatelá. Bejt výkon Danicy McKellar o něco lepší, asi by to bylo celý snesitelnější. (Navíc nemůžu uvěřit, že tohle je Winnie z Báječných let, jako herečka stojí za prd, ale klobouk dolu za to, že takhle vypadá ve 40. Ale účel to splnilo, RPJ je tady luxusní, s mým nejoblíbenějším TH účesem. Jen bych nejradši brutálně umučila toho, kdo mu oblíkl tu debilní dlouhou koženou bundu, co má pro jízdu na koni. Ty těsný rajtky, to mohl bejt novej přírůstek do mojí sbírky. Ale na druhou stranu, je to asi rodinnej film a někdo by se mohl pohoršovat. To v Ostrově pokladů to nikomu nevadilo ani na promofotce. Podtrženo sečteno třetí (no možná i ta druhá) za RPJ. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Přistupovala jsem k tomu dost skepticky, protože tyhle filmy ala deník princezny a laciná zpracování, kterak obyčejná holka ke štěstí u královského dvora přišla, moc nevyhledávám. Nevyhneme se snad žádnému žánrovému klišé. Holka z Brooklynu, co má hluboko do kapsy se dostává na evropský královský dvůr maličké neznámé země, aby tam mezi dvořany se secvaklýma prdelkama uloupila královo srdce. Tady nám do toho vmíchali i nezvladatelnou princezničku. Všechno nasvědčovalo tomu, že se mi to nebude líbit, ale když já chtěla vánoční fim a tento byl hned po ruce. A nakonec jsem celkem příjemně překvapená, koukalo se na to hezky, hlavní hrdinka byla sympatická a i když to na konci už dost drhlo a začínala to být taková ta přeslazená nuda, dokoukala jsem a nebrečím nad ztraceným časem. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte Hallmark, víte co Vás čeká. Přítelkyně to vyhledává na večerní relax a vypnutí mozku. Já u toho sice trpím, ale je to svým způsobem strašně legrační. Korun k Vánocům není jiná. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Kdepak už jsem to naposledy viděl? Sympatická guvernantka a král, který se do ní zamiluje. Ne, ona není žádná zlatokopka, takové milé děvče, které přeje štěstí jen fešákovi a rozmazlené princezničce, na sebe vůbec, ale vůbec nemyslí. Do toho se plete namyšlená frajle jako je Lady Celia. Nesmí chybět senilní   majordomus a jeden černý záporák. Všechno dohromady je zabaleno do vánoční atmosféry na zámku ve vymyšleném království, nebo vévodství, knížectví, každý ať se dosadí sám. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama