Reklama

Reklama

Jedno srdce, jeden tým

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Česko, 2015, 37 min

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Drahé tenisové královny, jste krásné, sympatické, umíte hrát skvěle tenis, ale především dáváte do reprezentace naší země srdce a ohromné nasazení a já Vám za ty neskutečné a vítězně tenisové bitvy gratuluji, protože sledovat Vaše opakované triumfy ve Fedcupu v národním dresu jsou pro nás, Vaše fanoušky krásné chvíle a měli by být vzorem i pro zástupce dvou nejpopulárnějších sportů, kde zejména u fotbalistů mám někdy pocit, že jsou spíš antisportovci. V každým případě, když jsem sledoval tento dokument a viděl, že ať nastoupí, která koli z Vás, vždy se rve s obrovským nasazením o vitězství, vybavil jsem si mušketýrské heslo "jedna za všechny, všechny za jednu". Jste skvělý holky ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Český divák je trošku zmlsaný, protože české tenistky vyhrály Fed Cup v letech 2011, 2012, 2014 a 2015. Kdyby se jednalo o první vítězství po dlouhých letech čekání na trofej, tak by hodnocení jistě bylo mnohem vyšší. Já jsem však vděčný za každý úspěch českého sportovce a vítězství našich barev mne nikdy neomrzí. Zvláště, když k němu dospěje tak široký tým v tak napínavé koncovce. Tento dokument ukazuje složitou cestu k triumfu trošku zrychleně, ale klíčové momenty zaznamenává a to je pro mě podstatné. A taky považuji za podstatné poděkovat těm, které se na tomto úspěchy podílely. Tedy Petře Kvitové, Lucii Šafářové, Karolíně Plíškové, Barboře Strýcové, Tereze Smitkové, Denise Allertové a Lucii Hradecké. A samozřejmě Petrovi Pálovi s týmem. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dokument asi víc poutavý svým tématem než zpracováním. Moc tenisu v něm vidět není, zpomalené záběry jsou spíše otravné, nejzajímavější jsou rozhovory a autentické záběry ze zápasů s původním komentářem. Rozhodně to šlo udělat lépe. Komentář: Tomáš Budka, scénář: Tomáš Budka a Marek Svačina, režie: Tomáš Budka, Filip Slezák. ()

Sweepy 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl velký fanda tenisu, nevím, zda by pro mě mělo cenu se na to koukat. Ano, byl to skvělý triumf, ale možná si s tímto dokumentem dát více času a tak nějak změnit způsob vyprávění. Co na to jiného říct? Zlatá generace. ()

Reklama

Reklama