Reklama

Reklama

Sabrina - Boys (Summertime Love)

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Itálie, 1987, 4 min

Hrají:

Sabrina Salerno

Obsahy(1)

Talianka Sabrina Salerno patrila v osemdesiatych rokoch minulého storočia medzi najpopulárnejšie disko speváčky. Pieseň Boys (Summertime Love) bol jej najväčší hit. Je to v poradí prvá, úvodná skladba na jej debutovom albume z roku 1987. K tomuto songu bol natočený jednoduchý letný videoklip. Slniečko, pohoda pri bazéne, bikini, drinky a veselí mladí ľudia. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Sexappeal osmdesátých let. Do ideálu krásy daleko, tím pádem se to muselo umět podat. U nás jsme v té době obdivovali péro Dalibora Jandy, šplhající po nohavici, svět zíral na kozy Italky s hroznou angličtinou. Písnička chytlavá, klip hodně tuctový, letní atmosféra (u bazénu) zdatně podaná. Z dnešního měřítka hudebních klipů se jedná zřejmě o jeden z nejtriviálnějších klipů, v němž neexistuje žádný režijní nápad. Obdivovatelé náročné muziky si jistě Sabrinu nikdy nepustili k poklopci, protože její hudbu měli za podřadnou, ta natupírovaná hrůza neuměla pořádně zpívat, zkrátka (hudební) děs. I tak se ale určitě nemohli nedoslechnout o jejím kvalitním kozišti, které nebylo výsledkem zásahů plastické chirurgie. Ti erudovanější vedli třeskuté spory, zda má větší prsní záběr Sabrina nebo její konkurentka Samantha Fox, se kterou ji pojil stejný hudební styl. Ten spor asi nerozseknu, vkus osmdesátých let mě nijak nestaví do pozoru, nicméně proslulost téhle skladby mě přiměla udělit solidní hodnocení. V souvislosti se Sabrinou zřejmě nebudu jediný, komu automaticky naskočí hudební odrhovačka, v níž ženština kyprých tvarů nadrženě adoruje pánská přirození. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A teraz úprimne. Kde ste sa chlapci ( možno aj dievčatá, dnes sa za to netreba hanbiť, ale práve naopak chváliť, doba je iná ) pozerali pri sledovaní? Ja do tých krásnych talianských očí...ale nemohol som si nevšimnúť, že tej krásnej slečne vykúka z plaviek polovica bradaviek. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Talianska prsatka Sabrina Salerno patrila v osemdesiatých rokoch minulého storočia medzi najpopulárnejšie disko speváčky. Pieseň "Boys (Summertime Love)" bol jej najväčší hit. Je to v poradí prvá, úvodná skladba na jej debutovom albume z roku 1987. Ku tomuto triviálnemu songu bol natočený tuctový letný videoklip. Slniečko, pohodička pri bazéne, bikini, drinky a veselí mladí tupohlavci. Ja som však vyrastal na inej muzike. Tieto sladké bravo shity ma nikdy nezaujímali. Sabrine dávam jednu hviezdičku jedine za tie jej parádne cecky. * ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama