Reklama

Reklama

Šílenci z Manhattanu - Série 7

(série)
USA, (2014–2015), 11 h 13 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Matthew Weiner

Hrají:

Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Aaron Staton, Rich Sommer, Kiernan Shipka, Kevin Rahm, Ben Feldman (více)
(další profese)

Epizody(14)

Recenze (4)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle se správně ukončuje seriál. Poslední série už od počátku směruje postavy k jistým závěrům typických pro typické hollywoodské vyprávění, ale tvůrci to ne všem umožní a určité postavy ponechají v půli cesty lemované melancholií a zmarem z nemožnosti něco změnit. Proto je celý výsledek spíše brilantně napsanou hořkosladkou tečkou pro postavy, jež jsme sledovali těch víc jak 90 epizod a vás zákonitě zajímá, co se stalo potom, což vás pohrouží do ještě větších smutných myšlenek, protože se to nikdy nedozvíte. 9,5/10. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejslabších sérií, ale pořád z velké části fantastická podívaná a hlavně zcela uspokojivé zakončení. Firemní záležitosti mě tady už začínaly místy trochu nudit a na dějové lince se servírkou Dianou bylo pozitivní jen to, jak málo času si pro sebe ukradla... Ale jinak jsem byl velice spokojen s tím, co si Weiner pro všechny postavy přichystal, a po dokoukání poslední epizody jsem zakoušel přesně ty hořkosladké pocity, jaké člověk po dokoukání poslední série jednoho z nejlepších seriálů vůbec, zakoušet chce. Oblíbené epizody: Waterloo, Lost Horizon, The Milk and Honey Route 9/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud po skončení sedmé sezóny seriálu cítím takový lehký smutek nad tím, že příběh skončil a že už se nebudu setkávat se známými postavami v dokonale vymazleném prostředí prosyceném skvělou retro atmosférou, znamená to, že tvůrci odvedli sakra velký kus poctivé práce. Reklama je tím, co nesnáším stále víc a víc, a o to důležitější bylo, aby mě tvůrci seriálu dokázali správně zaháčkovat. Povedlo se jim to hned od pilotní epizody, daleko zajímavější je ale to, že mě dokázali u této záležitosti udržet až do konce. Sedmá řada mě jen utvrdila v mé spokojenosti a za perfektně zvládnuté finále bych klidně ještě jednu hvězdičku přihodil. / Poučení: Změna je tím nejlepším nástrojem k likvidaci stagnace. ()

Galerie (225)

Reklama

Reklama