Reklama

Reklama

Téměř dokonalé Vánoce

  • USA Almost Christmas (více)
Trailer 1

Walter Meyers před necelým rokem pochoval svou milovanou manželku, lásku svého života. Blíží se Vánoce a osamělý Walter se rozhodne pozvat všechny své čtyři dospělé děti i s jejich rodinami do velkého, ale prázdného domu, kde trávily bezstarostné dětství. Také jim chce oznámit, že bude dům prodávat. Uvědomí si ale, že s tolika hlavami pod jednou střechou je prakticky nemožné, aby během pobytu nedošlo k hádkám. Dojde i na sourozeneckou rivalitu, na povrch vyplují i další nehezké věci. Pokud jeho rozhádané děti se svými nefunkčními rodinami dokážou společně strávit celých pět dní pod jednou střechou, bude to skutečný vánoční zázrak. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (12)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $42,158,780Tržby Celosvetovo $42,580,920▐ Na jednej strane poteší vidieť hrať starého dobrého Danny Glovera ale na druhú stranu to nie je až taká príbehová delikatesa, také dosť tuctové na silu ustrelené, či ako že zábavné. /40%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejsem rasista a Dannyho Glovera mám moc rád ale nemám rád filmy vyhraněné pro černé publikum a pouze s černými postavami. Film má klasickou zápletku, kdy se po roce sejde celá rodina na Vánoce u ovdovělého otce a každý začne řešit své soukromé problémy a už už to vypadá, že vše dopadne špatně. Film není vtipný, vánoční atmosféra je tatam (celý film se odehrává v prosluněném L.A.) a neustále se v něm křičí, nebo chce někdo někoho zastřelit. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný duch Vánoc je asi tak jediné, co má film k nabídnutí. Evidentně míří pouze na cílovou skupinu Afroameričanů, tudíž ho nějak extra jiní lidé neocení. Upřímně by mě ale překvapilo, kdyby ho i černošské diváctvo tak milovalo, protože je až odporně stereotypický. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Why oh why? Proč si černošská komunita v USA neustále dělá takovou medvědí službu tvořenim filmů na jedno brdo o tom, jak příšerný drama je soužití... um... bezesporu jen hodně malý části černošský komunity v USA? Proč se neustále dokolečka musí utužovat veškerý stereotypy o černošský komunitě v USA? Proččččččč? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím, jak se blíží Vánoce, ale já jsem si tenhle film docela užil, i když je docela předvídatelný. Danny Glover mě ale v posledních letech dovede zaujmout, a Mo'nique předvádí, že má rozhodně komediální potenciál. Její huba se snad nezavře. Dobré scény, fajn postavy, průměr dám s klidem. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická rodinná vianočná komédia o rozhádanej a nesúrodej rodinke, ktorá spolu oslavuje Vianoce. Všetci také filmy poznáme, všetci vieme čo od filmov s podobným dejom čakať. A Vianoce u Meyersovcov sú toho ukážkovým príkladom- predvídateľné, plné klišé, nenásilne vtipné a s klasickým happy endom. V čase Vianoc podľa mňa bez problémov sledovateľný film, ktorý vpred ťahajú najmä starý dobrý sympaťák Danny Glover a Gabrielle Union. Priemer. 50% ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Hloupý pokus o komedii, kde prostě nemůžete uvěřit snad ani jediné postavě, že by myslela (alespoň trošku) cokoliv z toho, co říkají. Naprosto šablonovitý děj, hloupé dialogy. Jedna hvězdička za hezké tvářičky dětiček. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Proč nemůžou natočit černí tvůrci normální, srandovní rodinný TV film bez komplexů čišících z každé minuty? ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Jsem Vánocmaniak, ale tohle mě absolutně nezaujalo ani nenaladilo na Vánoce. Tuctový snímek, ani špetka nápadu... škoda. ()

Reklama

Reklama