Reklama

Reklama

VOD (1)

Vzorná středoškolačka Emma se náhodou připlete k partě spolužáků, kteří se na cestě ze školy hecují, kdo přeleze plot ranče, kde chovají koně. Věci se trošku zvrtnou, a když dorazí policie, je to právě Emma, kterou zadrží, ostatním se podaří včas zmizet. Emma nikoho neprozradí a přijme trest v podobě veřejně prospěšných prací, které má vykonávat právě v ranči Red Bucket, kde se starají o nemocné a týrané koně. Ranč vede obětavá Susan se dvěma zaměstnanci – Kevinem a Lexi. Emmě se práce na ranči brzy začne líbit, spřátelí se s koněm Chance, který jí viditelně dává přednost před všemi ostatními, a když minou tři týdny jejího trestu, dochází na ranč dobrovolně dál, stará se o zvířata a začne se učit jezdit právě na Chanceovi. Ranč má ale finanční potíže. Susan obtížně shání peníze na jeho provoz od donátorů a odolává nabídce Wade Thomsona, o kterém se ví, že skupuje koně s vadami na aukcích a prodává je se ziskem do Mexika. Lexi se rozhodne zúčastnit jezdecké soutěže, v níž je hlavní cena dotována deseti tisíci dolary, a tajně doufá, že byt ranč mohla zachránit... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda koně a tím pádem i filmy, které o těchto ušlechtilých zvířatech pojednávají. Tento snímek není z nejzdařilejších. Působí velmi amatérsky a nepřesvědčivě,  jak zpracováním, tak i hereckými výkony. Nemá to duši a emoce ani nepředstírá. Příběh mne zaujal, protože jsem něco takového sama zažila. Moje vnučka byla v deseti letech na příměstském letním táboře na ranči Kostelany a zůstala tam dodnes. Jezdila tam po škole téměř denně sedm let a my s ní. Našla si tam kamarádky, protože o koně se starají především děvčata. Spolu s nimi absolvovala Mistrovství republiky ve westernovém ježdění a letos dokonce i Mistrovství Evropy v Německu. Nevěřili byste, kolik venkovských usedlostí v našem okrese chová koně. Film nic moc, příběh uvěřitelný a koně krásní. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Celé je to vykalkulované, príliš ľúbivé a predstaviteľke Emmy som jej vzťah ku koňom ani na minútu neveril. Bez chytľavých emócii film v koníčkárskom subžánri nemá šancu, lebo konkurencia je obrovská. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Já vím. Vidím na tom filmu jako "taky koňák" spoustu věcí ke kritice. Ale prosím, buďme shovívaví, ten film je zjednodušující pohádka s pozitivním cílem - přiblížit koníčky k lidem, kteří jsou mimo. A podle toho, že v US má mnohem větší ohlas, se mu to myslím i trošku daří. ()

Reklama

Reklama