Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (154)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Skot Speer /let´s dance -revolution/ natocil tymto asi najlepsi film svojej kariery. Mlady CiernyCernoch vyznava lasku akejsi babe - a ono to kupodivu funguje. CiernyCernoch sice v zivote nevedel hrat, lae dialogy su na urovni, obycajne prevazuju aj v realnom zivote, mlada bella Thorne bola a je fajna baba ..... no len asi hrat moc nevie. Z nej veru nebude novodoba Ritka Hayworth - ne, ne : 75 % ()

Reklama

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama