Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (154)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická dráma, ktorú som chcel vidieť hlavne z dôvodu účasti Arnoldovho syna. Podoba tam je, ale je zaujímavé, že v niektorých momentoch mi pripomínal otca, ale občas som v ňom videl i jeho mamu. Herecky je na tom o dosť lepšie než otec Arnold, ale je isté, že väčšia hviezda nikdy nebude. Film je dosť predvídateľný, pripomína skôr rozprávku, ale neurazí. Príjemný, pozerateľný priemer. 60%. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak vykĺbené z reality ako séria Rýchlo a zbesilo (ok, tak nie, ale skoro). Tu sa snáď nikto nechová primerane veku a situácii. Dievčina s alergiou na slnko si ide v noci zahrať na nádražie na gitaru a boom - náhodou ju začuje mladík do ktorého je od svojich siedmych rokov bláznivo zamilovaná hoci ho videla len z okna prechádzať po ulici, osloví ju a je z toho láska ako hrom. Mladý Schwarzenegger je navyše tak neskutočne citlivý, chápavý, obetavý a ja ani neviem ešte aký, že Mirek Dušín by z neho upadol do depresii. Vysoké hodnotenia si viem vysvetliť len tým, že je to príbeh nešťastnej lásky so smutným koncom, lebo inak je to len patetický gýč. Navyše Bella Thorne mi vôbec nebola sympatická, skôr by som bral jej kamarátku. 5/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama