Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (153)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický film, který zpočátku bije do očí, protože ta osudovost, kdy se hlavní postavy potkají a do sebe zamilují, je přeci jenom tak nereálná, jak už to bohužel ve filmech bývá. To je ale asi jediný závažný problém filmu. Nakonec chápu, že tvůrci museli skočit po tak rychlém zakoukání do sebe, protože film má jiná témata, která musí vyprávět v poměrně krátké stopáži. Zbytek už je naprosto v pořádku, veškeré herecké obsazení je sympatické, všichni hrají se ctí a důstojně. Příběh má dost smutný konec, což donutí diváka vymáčknout i nějaké ty emoce. Navíc snímek představí skvělou řadu dobrý písniček. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že momentálne provokujúca internetová celebrita, zahraje choré zaľúbené dievča tak civilne, bez nejakých gýčov a trápneho prehrávania. Možno je na čase opustiť Instagram a vydať sa opäť tam, odkiaľ prišla, k herectvu. Jej herecký partner, podáva o niečo horší výkon, ale predsa len sú to jeho začiatky. Boľavý príbeh, ktorý je sentimentálnou kalorickou bombou. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně staromódně pojatá romantika s idealizovanými postavami a s prvkem, který je v posledních letech zatraceně v kurzu. Jeden z právě se poznávajícího páru totiž trpí nějakou zatraceně vážnou chorobou. Bella Thorne, do které jsem se zabouchl, trpí vzácnou nemocí, která jí nedovoluje vyjít na slunce. Dávno mi není šestnáct, navíc se pokusím ignorovat, že její dosud platonické lásce nepřijde divné, že nikdy nejela vlakem, nikdy nebyla na studentské party, koncertě nebo se nekoupala venku, jenže ono to funguje. A poměrně sympaticky. Není to tak komplexní a osudové, ovšem (menší) emocionální nálože se dočkáme. Prostě teď a tady jsem si to užil, Bella pokračuje v přirozeném pojetí jako třeba v podobně laděném Než jsem tě poznala Emilia Clarke, Shailene Woodley (Hvězdy nám nepřály) či v Now is Good skvostná Dakota Fanning. Mladý Arnie je sympaťák, i když stejně jako otec žádnou hereckou díru do světa neudělá. Scénář drží pohromadě, režie je solidní a diváctvo bude vyjma cyniků velmi spokojené. Já byl. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Předem tohoto komentáře bych chtěl poukázat na to, že syn "rakouského terminátora" vůbec nevypadá jako syn rakouského terminátora, ale celkem s přehledem z něj zvlhne nejedno "nejensrdce" náctileté dívky. V tomto případě se jedná o romantický film, který pojednává o tom, že láska je nejen krásná, ale i svině, s jejímiž následky si neporadí ani nejmodernější medicína. Stačí jí chvilku podlehnout a už vám nepomůže ani svěcená voda. Film běží poměrně překotně dopředu, aby diváka dostal co nejdříve do své poloviny, kde se zpomalí a začne útočit na narychlo vybudované city, které by funovaly mnohem lépe, kdyby se nejednalo o film, ale o seriál, který by šel více do hloubky. (Ovšem to bych asi nedal). Nicméně, kdo rád bulí, bulet bude. Pak si otře slzy, vysmrká se a řekne: "Tfuj, to jsem si zase dala. Proč uč nejsou v trendu romanťáky jako Pretty woman, kde brečím úplně jiný druh slz?" ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama