Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (154)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavný, bezemočný, sterilný a gyčovitý remake výborneho, japonského Taijo no uta . Toporné spracovanie, ktoré ma nevtiahlo do deja a neumožnilo zžiť sa s postavami. Originál je úplne iná liga. Nie tak patetická, nie tak klišoidná. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který většinou stojí na hereckých výkonech, tohle ovšem není ten případ. Mladý Schwarzenegger hraje jako táta... ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem... protože jsem musel. A nakonec musím uznat, bylo to milé i pro chlapy, kteří zkrátka MUSÍ :-) 55% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film ktorý odsúdite už na začiatku( aspoň ja teda) , no napriek tomu si vás postupom času získa a na konci zistíte že je to vlastne výborná romantická dráma. Prvých 20 minút som trpel, je to proste ohraté , nič nové pod slnkom, no potom ako lepšie spoznáte postavy začnete sa baviť. Najviac sa mi páčil Rob RIggle , skvele zahraté , bohužiaľ hlavná dvojica a hlavne Bella do toho nedala podľa mňa všetko. Ale zato výborná posledná pesnička ktorú nahrala a ktorá mi znela ešte dlho v hlave.Nemám problém dať 4* mne sa ten film páčil. ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Jestli to chudák holka nechytla od Brada Pitta v osmaosmdesátým, taky tehdy nemohl na slunce... Pak ani v devadesátýmčtvrtým, ale to už je jiná story... ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Jejda, to jsem si zas na konci pobrečela... :-) Sice víte, co vás čeká, ale je to velice příjemný film, na který se hezky kouká, protože hlavním postavám jejich lásku věříte, zazní tu hezká hudba a celkově to tak nějak dohromady prostě funguje. ()

Majkak 

všechny recenze uživatele

První půlka je sladké mámení pro teenagery. Pak se to přehoupne do velmi slušně vyprávěného příběhu o tom, že někdo má vyměřený kratší čas. Průběh nemoci je upraven pro potřeby této love story. Má to vnitřní harmonii, která zůstala i po odchodu z kina. Citlivější povahy pár kapesníků s sebou. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna,dojemna,ale aj smutna,taka je tato romanticka drama,musim priznat,ze aj nejake tie slzy som uronil,neslo to inak,dostalo ma to,obrovskym plusom je dvojica,ktora stvarnila hlavne postavy,nadherna Bella Thorne a sympatak Patrick Schwarzenegger,Arnoldovi sa syn vazne vydaril,takze skvely vyber hercov,ale i vedlajsich,cize jasna volba a buuuum 5 hviezdiciek...:-) ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Předem tohoto komentáře bych chtěl poukázat na to, že syn "rakouského terminátora" vůbec nevypadá jako syn rakouského terminátora, ale celkem s přehledem z něj zvlhne nejedno "nejensrdce" náctileté dívky. V tomto případě se jedná o romantický film, který pojednává o tom, že láska je nejen krásná, ale i svině, s jejímiž následky si neporadí ani nejmodernější medicína. Stačí jí chvilku podlehnout a už vám nepomůže ani svěcená voda. Film běží poměrně překotně dopředu, aby diváka dostal co nejdříve do své poloviny, kde se zpomalí a začne útočit na narychlo vybudované city, které by funovaly mnohem lépe, kdyby se nejednalo o film, ale o seriál, který by šel více do hloubky. (Ovšem to bych asi nedal). Nicméně, kdo rád bulí, bulet bude. Pak si otře slzy, vysmrká se a řekne: "Tfuj, to jsem si zase dala. Proč uč nejsou v trendu romanťáky jako Pretty woman, kde brečím úplně jiný druh slz?" ()

grosek 

všechny recenze uživatele

Ach jo... těch 90 minut mi už nikdo nikdy nevrátí. Nerozumím výšce hodnocení filmu... když třeba porovnám s Všechno, úplně všechno - druhý zmiňovaný film je mnohem lepší - tam je aspoň překvapivý konec a zajímavý zvrat. No, každopádně, vnímám to jako další pokus o to, přispět do sady filmů zahrávajících si se smrtí a láskou pro teen diváky. Ale podle mě se to nepovedlo. Bylo to až moc jednoduché - a všichni víme, že to jde udělat i dobře (viz Hvězdy nám nepřály, popř. Zůstaň se mnou). * ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický film, který zpočátku bije do očí, protože ta osudovost, kdy se hlavní postavy potkají a do sebe zamilují, je přeci jenom tak nereálná, jak už to bohužel ve filmech bývá. To je ale asi jediný závažný problém filmu. Nakonec chápu, že tvůrci museli skočit po tak rychlém zakoukání do sebe, protože film má jiná témata, která musí vyprávět v poměrně krátké stopáži. Zbytek už je naprosto v pořádku, veškeré herecké obsazení je sympatické, všichni hrají se ctí a důstojně. Příběh má dost smutný konec, což donutí diváka vymáčknout i nějaké ty emoce. Navíc snímek představí skvělou řadu dobrý písniček. ()

zedemx 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s uživatelem: Lukoboss Naivní sranec, který je místy hloupý. Cílová skupina dívky 15-19 asi. Absolutně se nedá srovnávat například s filmem Hvězdy nám nepřály. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak vykĺbené z reality ako séria Rýchlo a zbesilo (ok, tak nie, ale skoro). Tu sa snáď nikto nechová primerane veku a situácii. Dievčina s alergiou na slnko si ide v noci zahrať na nádražie na gitaru a boom - náhodou ju začuje mladík do ktorého je od svojich siedmych rokov bláznivo zamilovaná hoci ho videla len z okna prechádzať po ulici, osloví ju a je z toho láska ako hrom. Mladý Schwarzenegger je navyše tak neskutočne citlivý, chápavý, obetavý a ja ani neviem ešte aký, že Mirek Dušín by z neho upadol do depresii. Vysoké hodnotenia si viem vysvetliť len tým, že je to príbeh nešťastnej lásky so smutným koncom, lebo inak je to len patetický gýč. Navyše Bella Thorne mi vôbec nebola sympatická, skôr by som bral jej kamarátku. 5/10 ()

Reklama

Reklama