Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (154)

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Strasně příjemná podívaná. Uhlazená, ničím neurážející a dojemná. Právě díky tomu že to zbytečně nedoluje slzy a nechá všechno jen tak plynout u mě tenhle film jde po každém zhlédnutí výš. Patrick Schwarzenegger i Bella Thorne jsou navíc strašně super. 7/10 ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Hoci sú Thorne a mladý Schwarzi sympatickí, pekní ľudia, na ktorých sa dobré pozerá a ich láske fandíte, nedá sa ubrániť dojmu, že celé dielo je jeden ťažký gýč a kŕč. Herectvo Thorne je neprirodzené a hlavnú rolu v tom hrá nepresvedčivý scenár. Taktiež na zápletku sa čaká do úmoru a celkové vyústenie, hoci smutné, už veľmi nevylepší dojem. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Japonský originál jsem neviděl, neb jejich kinematografie jde úplně mimo mě, takže tím pádem se mi tenhle remake líbil. Neotřelé téma, kterému sice škodí klasická klišé a srdcebolný závěr, ale jinak nenudí, což je asi to hlavní, a i po skončení v nás nějakou chvíli přetrvá. Příjemné překvapení. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná a vkusná porce smutné romantiky se sympatickými herci a dobrou muzikou. Inten mladej Schwarzeneger docela ujde, jen se nesmí smát😀 ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jejda, to bylo ale tááák dojemný, až mě to nijak moc nebralo. Celkově mi to přišlo dost nevěrohodné, nemyslím, že lidé s touto nemocí vypadají tak, jak vypadala Katie vpodstatě po skoro celou dobu filmu. Nepatrnou expozicí při východu ranního slunce spustila, čemu se léta vyhýbala (proč sakra třeba nelehla v tom autě na zadní sedačky a něčím se nenechala zakrýt a dovézt někam, kde by mohla relativně bezpečně vystoupit?) a nakonec vlastně spáchala sebevraždu výhledem na východ slunce?? Hmmm... ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Příběh, který by měly utáhnout hlavně herecké výkony, aby fungoval, což se tady vyloženě nepovedlo. Obzvlášť mladej Schwarzenegger se herecky hodně potatil. P. S. Už Windows XP stály za prd. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Jako kytarista automaticky odebírám jednu * za velmi chabé předstírání hry na nástroj. No a protože i zbytek stojí za velký kulový, výsledek je nasnadě... ()

qbic 

všechny recenze uživatele

Teenage verze Star was born. Dialogy nezapřou orientaci na mladé publikum a záběry mají úroveň telenovely. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

80% - komentář 20ti slovy: Romantika jak cyp, ikdyž nic originálního. Natočeno s ryzí "čistotou", city parádně zahrané, jejich rande dokonalé a konec emoční...a to buzna nejsem :D ()

Uesbe

všechny recenze uživatele

Nikto, kto trpí XP, nemá takú krásnu kožu ako Bella Thorne. A hlavne, ona by neumrela na zmenšený mozog, ale na jeho nádor, pobyt na slnku nespôsobí okamžitú smrť, rakovina nie je anafylaktický šok...... V Austrálii je kopec ľudí s jazvami po melanómoch, maskéri sú majstri, môžu byť realistickí. Ale to by potom nebola Bohéma verzia.2020..... ()

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

Až moc pocukrovane a pokobližkovane a dokonale, na mě až moc. Vhodné tak pro puberťáky. Tak nějak jsem to zkoukla, dokonalá holčina, chytrá s hudebním nadáním ale bohužel nemocná a Charlie, který je taky dokonalost sama a navzájem si plní sny. Jo, bylo by to hezky, ale k realitě daleko. Takže na mě až moc cukratkove, romantické filmy ocením, ale určitě ne tenhle preplacany styl. :) ()

Trixcze 

všechny recenze uživatele

Film asi v pohodě, ale mě už prostě asi nebaví tenhle trend nešťastných lásek, kde je někdo nemocnej a všichni jsou pak z toho v pasti, jak to bylo romantický a smutný. ()

Luciee113

všechny recenze uživatele

Už vím naprosto přesně, proč jsem tento film nehodnotila poprvé, když jsem ho viděla. Nebudu to dělat, opravdu ne. Už odmítám hodnotit takové filmy. Kdo viděl už ví. To opravdu musí vést žebříčky filmy, které skončí tak, jak už dopředu očekáváte, že skončí? Poslední dobou jsme těmito filmy na téma romantika opravdu nějak obklopeni. A proč? No protože pak maj dopr.... nejvíc hvězdiček a tak honem natočit další podobnej...... ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Romantický film založené na ne moc známé nemoci s alergií na UV záření. Ačkoliv je ve filmu je průběh nemoci pozměněn, kupodivu něco takového existuje. ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Krasnej film,zacatek trosku vypada obycejne ale jinak hezky!po 15 minutach jsem odesel z multikina dal bych 20% jak beckova telenovela..ale pak pustil jsem original v anglictine s titulky konecne normalni film!takze!ZADNY DABING ZADNY DABING ZADNY DABING... hruza.. ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Jak mu to nemohla říct?! Taková zásadní věc na hranici života a smrti. Že by se k ní choval jinak, že to bylo jiné, to možná ano, ale určitě by to pochopil, jako každý normální člověk a mohli by spolu trávit čas v noci a přes den u ní. Těžko uvěřitelné, přesto na plátně uskutečnitelné. Popravdě jsem měl dost na krajíčku, což svědčí o slušně odvedené filmařské práci. Poslední poznámka směřuje k otci. Největší sympaťák na několik filmů dopředu. Jeho postoj, charakter a entusiasmus byl doslova famózní. Kéž by se takhle dokázal zachovat každý otec. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Priehľadný príbeh, plný emócií a precitlivených zážitkov smerovaných čo najhlbšie zasiahnuť city diváka. Celé to bolo smerované len k tomu. Hlavné postavy k tomu hodne prispievali. Či sa to podarilo je na každom jednom divákovi, ako vie svoje city ovládať a tak zaujať svoj postoj. ()

Reklama

Reklama