Reklama

Reklama

Recenze (4)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Quantum Break mohl být takovou malou revolucí. Potenciál na to rozhodně měl, nicméně ona seriálová složka tohoto titulu je podobně rozpačitá, jako ta herní. Průměrný scénář a lacině vyhlížející kulisy jen podtrhují nevyvážení herci, kde na jedné straně máte Aidana Gillena, Shawna Ashmorea a Lance Reddicka, kteří i z hodně naivního a nepřesvědčivého scénáře ždímají maximum, na straně druhé pak Mimi Michaels, Marshalla Allmana a Patricka Hausingera, kteří přehrávají až hrůza a i jejich stereotypy a klišé protkaní hrdinové jsou zkrátka spíše na obtíž. Jako koncept je tak tahle multimaediální zábava celkem fajn (byť se člověk nemůže zbavit dojmu hodně ozobané kostry namísto plnohodnotného videoherně-seriálového titulu) a vlastně celkem zajímavý experiment, co se týče samotného seriálu, ten je spíše průměrem, který je jen a pouze gimmick tvůrců jak se ozvláštnit (bez pevného základu) od jiných titulů. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Quantum Break měl potenciál udělat v herním světě skutečnou revoluci. Bohužel nestalo se tak. Může za to mnoho aspektů, Ať už je to stereotypní hratelnost, nerealističtí protivníci, kteří UI moc nepobrali, nebo fakt že seriál s hlavní dějovou linkou téměř vůbec nesouvisí. Naproti tomu má Quantum Break pořád dost co nabídnout. Vynikající efekty, skvěle zahrané postavy, a vcelku dost promyšlený příběh, který sice částěčně zazdívá nepovedená hratelnost, která jej připravuje o patřičný spád, i tak je třeba jej ale ocenit. Celkově je Quantum break průměrná hra a lehce podprůměrný seriál s dobře promyšleným příběhem o cestování v čase bez žádných větších paradoxů atd. Díky tomu, že se podařilo vše dobře uzavřít, a nevznikli ve hře žádné blbosti, přidávám hvězdičku navíc. Ono totiž filmů, seriálů, knih nebo her, kde by bylo dobře uchyceno cestování v čase bez toho, aby se to tvůrcům rozpadlo pod nohama, je po čertech málo. 4* 73% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dnes máme sviatok troch kráľov a ja si práve spomeniem na tento seriál od Microsoftu, prepojený s hrou. Nebolo to dokonalé ale ani najlepšie. Určite chýbala česka lokalizácia ale to už vo viacerých hrách v tejto dobe. Možno si aj zahrám quantum break ešte raz, videohry ma v poslednej dobe začali znovu baviť. Neviem či je to teraz horšia správa pre filmy a seriály ale uvidíme. Hodnotiť a pozerať sa bude dať stále. Navyše nekončím s komentármi. 4* ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hlavním tahákem je samozřejmě interaktivita kdy je zajímavý jak se příběh odvíjí dle toho jak člověk hraje (ačkoliv zase tolik se toho nemění). Ostatně bez hry by hodnocení šlo drasticky níž protože právě bez těch herních pasáží by to bylo tak nějak o ničem. Spolu to ale funguje fajn. I tak mě trochu mrzí že zrovna kvůli tomuhle šel do koše Alan Wake 2 :) ()

Reklama

Reklama